Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань

16 березня в офісі федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про хід підготовки до проведення чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу в сезоні 2015 року.

Голова комітету з проведення змагань Василь Васильович Сікора проінформував про роботу, проведену виконавчою адміністрацією з командами, що приймали участь в основному турнірі, і з тими, що хочуть повернутись. За попередньою інформацією підтверджують свою участь в першій лізі – 13 команд, в другій – 16. Чемпіонат області планується розпочати 19 квітня, перше коло закінчити 28 липня (до перехідного періоду). Друге коло пропонується розпочати 9 серпня – закінчити 25 жовтня. В перших числах листопада запланований розіграш Суперкубка. Змагання за кубок області розпочнуться в травні. 17 березня в офісі обласної федерації футболу відбудеться зустріч з президентами та представниками команд, які виявили бажання в цьому році змагатися в основних змаганнях (чемпіонат, першість, кубок) області, де будуть вирішуватися організаційні питання змагань і стане відомий остаточний склад учасників першої та другої ліг футбольного сезону 2015 року.

2. Затвердження Регламенту про проведення 22-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я", присвяченого до 25-ої річниці з дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Івано-Франківська обласна федерація футболу в період з 21 березня по 5 квітня проводить 22-й традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я". Матчі турніру відбуватимуться у вихідні дні, а саме 21-22, 28-29 березня та 04-05 квітня. Нарада з представниками команд запланована на 20 березня о 15:00, де будуть обговорені всі організаційні моменти.

3. Затвердження Регламенту про проведення 21-го традиційного турніру з футболу "Кубок Федерації" пам'яті Мирослава Думанського серед юнаків 2000 року народження, присвяченого до 25-ої річниці з дня заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу.

На засіданні були присутні Ольга Володимирівна і Ярослав Мирославович - дружина та син одного з найвидатніших футболістів Івано-Франківщини всіх часів Мирослава Думанського. Були обговорені організаційні питання проведення турніру в цьому році та пропозиції родини Думанських про зміну формату турніру в році наступному. В цьому році турнір з футболу "Кубок Федерації" пам'яті Мирослава Думанського планується проводити серед юнаків 2000 року народження орієнтовно в період з 15 по 23 серпня в Косівському районі. Умови проведення турніру будуть затверджені на додатковому засіданні комітету проведення змагань, коли стане відомий склад учасників турніру.