Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Порядок оформлення заявочної документації

Порядок оформлення заявочної документації

Футболіст, який бажає брати участь у змаган¬нях ІФОФФ як футболіст-аматор, повинен бути зареєстрований та заявлений ІФОФФ.

Тільки зареєстровані та заявлені через Єдину базу даних ФФУ футболісти можуть приймати участь у чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2015 року.

Реєстрація футболіста полягає у видачі "Паспорта футболіста".

Оформлення заявочної документації здійснює Комітет з проведення змагань ІФОФФ.

Керівники футбольних клубів (команд), які будуть приймати участь в чемпіонаті, першості, розіграші Кубка та Суперкубка області з футболу зобов'язані представити в Комітет з проведення змагань ІФОФФ наступні документи:

  • копію свідоцтва про державну реєстрацію футбольного клубу;
  • договір про ділове співробітництво в організації та проведенні чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу серед дорослих та юнацьких команд;
  • копію діючої ліцензії тренера категорії "С-диплом" ФФУ/довідку про початок навчання з метою отримання категорії "С-диплом" ФФУ або довідку про включення до списків для проходження навчання для отримання даної категорії (в іншому випадку тренер команди не матиме права представляти футбольний клуб в ІФОФФ та під час проведення календарних матчів);
  • заявочний лист в одному примірнику у друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу або керівника підприємства чи установи, яку представляє команда, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов'язкові). Заявочний лист обов'язково повинен бути підписаний головою районної (міської) федерації футболу та електронний варіант на носії;
  • оригінал або завірена власноручно футболістом з підтвердженням згоди реєстрації за даний футбольний клуб (команду) копія першої сторінки (залишається в ІФОФФ) громадянського паспорту на кожного гравця дорослої команди;
  • 1 (одна) фотокартка (розмір 3,5 см. х 4,5 см.) на кожного гравця юнацької, дорослої команди згідно з заявочним листом у форматі .jpeg на електронному носії;
  • для юнаків, яким є 16-ть років необхідно представити оригінал та копію першої сторінки (залишається в ІФОФФ) громадянського паспорту;
  • для юнаків, яким ще не має 16-ти років необхідно представити оригінал та копію (залишається в ІФОФФ) свідоцтва про народження та документ з фотокарткою, який засвідчує особу (обов'язково), що залишається в ІФОФФ;
  • кольорову фотокартку футбольного клубу (команди), розмір 20 см. х 30 см. до 31.05.2015 року;
  • юридичну, поштову, електронну адресу та контактні номери телефонів і факсів футбольного клубу (команди) та стадіону;
  • копію платіжного доручення про сплату безповоротної фінансової допомоги (грошовий обов'язковий внесок). Безповоротну фінансову допомогу необхідно перерахувати на розрахунковий рахунок ІФОФФ № 26001060400457 в Приватбанку міста Івано-Франківська, МФО – 336677, КОД – 20534086 з поміткою "Безповоротна фінансова допомога (грошовий обов'язковий внесок) за участь футбольного клубу (команди) в чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2015 року").

Оформлення заявочних документів футбольних клубів (команд) перед сезоном 2015 року проводиться згідно графіку заявочної кампанії затвердженого Комітетом з проведення змагань ІФОФФ. Порушення футбольним клубом (командою) графіку заявочної кампанії розглядається КДК ІФОФФ.

Гравці, заявочна документація яких не відповідає вищевказаним вимогам, до участі у змаганнях не допускаються.

Команди, які не виконуватимуть вищевказані вимоги у повному обсязі, до заявки допускатися не будуть.

Відповідальність за невірні дані в заявочних листах несуть керівники футбольних клубів (команд) та тренери, які підписали та завірили заявочні документи.

При проведенні чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2015 року встановлені реєстраційні періоди для змагань аматорського футболу:

  • 1 заявковий період: 01 березня – 20 травня 2015 року;
  • Дозаявковий період для випускників ДЮФЗ, зареєстрованих у Єдиній базі ФФУ: 08 червня – 15 червня 2015 року;
  • 2 заявковий період: 15 липня – 31 серпня 2015 року.

В інші строки заявка та переходи футболістів не дозволяється.

У разі змін трансферних періодів згідно рішення Комітету з питань статусу та трансферів футболістів ФФУ рішення про їх затвердження приймає Виконавчий комітет або Президія ІФОФФ.

У період з 1 липня поточного року по 30 червня наступного року футболіст може бути зареєстрований щонайбільше у трьох клубах. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях тільки за два клуби.

Футболіст має право на перехід до іншого клубу, який знаходиться на території України.

Перехід футболіста можливий у випадку подання ним особистої письмової заяви про таке бажання до ІФОФФ та керівництва попереднього клубу.

У випадку існування за футболістом матеріальної заборгованості попередній клуб має надати ІФОФФ відповідного листа протягом двох днів після отримання заяви від футболіста.

Якщо протягом двох днів від подання футболістом заяви до керівництва попереднього клубу, до ІФОФФ від керівництва попереднього клубу не надходить лист з вимогою ліквідації майнової заборгованості гравця, гравець може бути зареєстрований за новий клуб.

Заявка на участь у змаганнях футболістів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Заявка на участь у змаганнях футболістів – громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Паспорт футболіста під час сезону – є власністю футбольного клубу (команди).

У випадку звільнення футболіста з команди її керівництво зобов'язане у 7-денний термін подати відзаявочний лист (встановленого зразка) та письмово повідомити Комітет з проведення змагань ІФОФФ про причину звільнення і здати паспорт футболіста.

При переході футболіста з футбольного клубу (команди) в інший футбольний клуб (команду), паспорт футболіста необхідно здати в Комітет з проведення змагань ІФОФФ.

По завершенню сезону керівники футбольних клубів (команд) зобов'язані здати паспорти футболістів в Комітет з проведення змагань ІФОФФ.

У випадку втрати паспорта футболіста або не здачі паспорта в Комітет з проведення змагань ІФОФФ при переході футболіста з футбольного клубу (команди) в інший футбольний клуб (команду), або по завершенню сезону, футбольний клуб (команда) зобов'язаний сплатити грошовий обов'язковий внесок згідно рішення КДК ІФОФФ.

У сезоні 2015 року за юнацьку команду дозволяється заявляти юнаків, які народилися з 1 січня 1997 року по 31 грудня 1999 року включно.

Юнаки 2000-2001 року народження можуть бути заявлені тільки при наявності медичної довідки, яка засвідчує, що юнак за станом здоров'я може виступати у змаганнях з футболу за старшу вікову групу. Ця довідка повинна бути завірена печаткою та підписом лікаря.

Юнакам 2000-2001 року народження не дозволяється виступати в чемпіонаті, першості, розіграші Кубка та Суперкубка області з футболу за дорослі склади команд.

Заявка футбольних клубів (команд) учасників чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу буде проводитися в ІФОФФ згідно графіку заявочної кампанії за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80.