Новини :: Кубок Підгір'я

|

В фіналі "Кубка Підгір'я 2015" зіграють "Оскар" та болехівські "Карпати"

В фіналі Кубка Підгір'я 2015 зіграють Оскар та болехівські Карпати

На турнірі "Кубок Підгір'я 2015" визначилися фіналісти.

У першому півфінальному матчі в с.Саджава "Оскар" з Підгір'я обіграв брошнівські "Карпати". У першому таймі "Оскар" володів ігровою і територіальною перевагою, більшу частину часу провів на половині суперника, а рахунок могли відкрити… "Карпати", коли гравець брошнівчан зі стандарту поцілив у хрестовину воріт команди з Підгір'я. Другу половину протистояння активно почали минулорічні чемпіони області, але їхнього запалу вистачило на чверть тайму. "Оскар" знову взяв ініціативу гри в свої руки. Гравці "Карпат" не встигали за швидшими суперниками і почали фолити, що в результаті вилилося в видалення на 77-й хвилині. На цей час рахунок вже був відкритий – на 75-й хвилині футболістам з Підгір'я вдалася результативна флангова атака. Після того, як брошнівська команда залишилася в меншості, "Оскар" дотиснув суперника, подвоївши рахунок на 80-й хвилині.

"Оскар" Підгір'я – "Карпати" Брошнів-Осада – 2:0

У другому півфіналі в с.Братківці місцевий "Колос" у впертій боротьбі поступився болехівськім "Карпатам". Перший тайм залишився за "Карпатами", яким до перерви вдалося відкрити рахунок. У другому таймі футболісти "Колоса" забили м'яч у відповідь. Безкомпромісний поєдинок плавно перейшов в серію післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася команді з Болехіва.

"Колос" Братківці – "Карпати" Болехів – 1:1 (серія пенальті – 5:6)

Отже, у фіналі головний приз турніру "Кубок Підгір'я 2015" розіграють "Оскар" (Підгір'я) і "Карпати" (Болехів) – команди, які жодного разу до цього в історії розіграшу турніру не входили навіть в трійку призерів. У матчі за третє місце зустрінуться "Карпати" (Брошнів-Осада) і "Колос" (Братківці). Що цікаво, брошнівські "Карпати" в 2013 році стали переможцями турніру, торік були другими, цього року можуть стати третіми, продемонструвавши таким чином стабільний регрес з кожним роком на крок назад.