Новини :: Чемпіонат області

|

Стартував чемпіонат Франківщини

Стартував чемпіонат Франківщини

Шістьма протистояннями стартував цьогорічний чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги, в якому за медалі повели боротьбу п'ятнадцять команд. Новий футбольний сезон в Івано-Франківську відкрила місцева "Ніка-Івано-Франківськ", яка на стадіоні "Рух" приймала тлумацьке "Придністров'я".

Після традиційної церемонії відкриття чемпіонату з напутніми словами до футболістів і глядачів, підняттям Державного прапора та виконанням Гімну країни, команди видали матч, у якому, можливо, видовищу дещо забракло яскравості, зате напруга протистояння зашкалювала.

У першому таймі боротьба велася в основному між штрафними майданчиками, без особливо небезпечних моментів біля воріт суперників. Кожна команда діяла хоч і не дуже гостро попереду, зате акуратно в обороні, ніби боячись першою зробити фатальну помилку. Гості за 45-ть хвилин відзначилися лише прицільним ударом під поперечину, який у карколомному стрибку парирував голкіпер "Ніки". Господарі блискуче виконали стандарт – влучно в ціль пробив Святослав Лаврук.

На початку другої половини гри франківці провели разючу контратаку. Назар Метенька вийшовши віч-на-віч з голкіпером "Придністров'я" не схибив. Після пропущеного другого голу гості активізувалися, перевели гру на половину поля "Ніки", створили кілька небезпечних моментів, але переграти голкіпера франківців Остапа Вульчина так і не змогли. Підсумок зустрічі - 2:0 на користь івано-франківських футболістів.


Чемпіонат області. Перша ліга. 1 тур

19 квітня (неділя), 14:00 (юнаки), 16:00 (дорослі)

"Ніка-Івано-Франківськ" - "Придністров'я" (Тлумач) - 2:0, юнаки - 4:1

Відкриття футбольного сезону в Івано-Франківську
Відкриття футбольного сезону в Івано-Франківську

Результати інших зустрічей:


"Покуття-Євромодуль" (Снятин) - "Гуцульщина" (Косів) - 1:0, юнаки - 2:1

"Карпати" (Болехів) - "Нафтовик" (Долина) - 1:0, юнаки - 0:2

"Дністер" (Галич) - ФК "Калуш" (Калуш) - 1:0, юнаки - 0:1

"Оскар" (Підгір'я) - "Тепловик-ДЮСШ-3" (Івано-Франківськ) - 1:0, юнаки - 1:1

"Карпати" (Коломия) - "Галичина" (Івано-Франківськ) - 2:1, юнаки - 10:1