Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФОФФ

Засідання КДК ІФОФФ

Сьогодні відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1) Про факт порушення Регламенту обласних змагань з футболу, який мав місце під час проведення матчу чемпіонату області з футболу сезону 2015 року між командами «Карпати» Болехів – «Нафтовик» Долина (19 квітня 2015 року).

2) Про порушення Регламенту обласних змагань з футболу тренерами юнацьких складів «Оскар» Підгір’я та «Тепловик-ДЮСШ № 3» Івано-Франківськ Іваном Данилишиним та Василем Яцураком, який мав місце під час проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2015 року між командами «Оскар» Підгір’я – «Тепловик-ДЮСШ № 3» Івано-Франківськ (19 квітня 2015 року).

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) Суворо попередити керівництво ФК «Карпати» Болехів (президент – п. Р.Кладько) за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (за незабезпечення громадського порядку на стадіоні під час матчу – використання петард).

2) Суворо попередити тренерів юнацьких складів «Оскар» Підгір’я та «Тепловик-ДЮСШ № 3» Івано-Франківськ Івана Данилишина та Василя Яцурака за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (неетична, некоректна поведінка під час матчу). Зобов’язати футбольний клуб «Оскар» Підгір’я (президент – п. М.Захарчук) сплатити ІФОФФ до 30 квітня ц.р. безповоротну фінансову допомогу у розмірі 250,00 грн. за неетичну, некоректну поведінку п. І.Данилишина під час проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами «Оскар» Підгір’я – «Тепловик-ДЮСШ № 3» Івано-Франківськ. Рекомендувати Комітету арбітрів ІФОФФ (голова – п. Є.Геренда) розглянути дії арбітра матчу М.Дяченка та резервного арбітра В.Луцького на черговому засіданні Виконавчого комітету КА ІФОФФ.

З протоколом засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ.