Новини :: ДЮФЛ

|

Івано-Франківська СДЮШОР "Прикарпаття" - Чемпіон ДЮФЛ області серед юнаків 1999/00 р.н.

Івано-Франківська СДЮШОР Прикарпаття - Чемпіон ДЮФЛ області серед юнаків 1999/00 р.н.

Сьогодні, 17 червня, фінішували обласні змагання ДЮФЛ серед юнаків старшої вікової групи (1999-2000 років народження). У першій половині дня були зіграні завершальні групові ігри третього туру, а в другій половині дня – стикові матчі за підсумковий розподіл місць команд у фінальній турнірній таблиці поточного сезону.

В групі "А" відбувся лише один матч лідерів – івано-франківські ДЮСШ №3 та "Прикарпаття-І" в очному протистоянні вирішували, хто буде боротися за "золото", а хто за "бронзу". Сильнішими виявилися "прикарпатці" - 4:0. Вже традиційно для поточних змагань ДЮФЛ, втративши після двох турів всі шанси продовжити боротьбу за призові місця, не з'явилися на ігри другого ігрового дня команди Рогатинської і Снятинської ДЮСШ "Колос". Цим двом командам були зараховані технічні поразки (–:–).

В групі "Б" івано-франківська "Ніка-05-І" легко розібралася з однолітками з Надвірнянської ДЮСШ – 6:0. Долю переможця іншої пари команд вирішив один забитий м'яч: Калуська районна ДЮСШ - ДЮСШ №1 Коломия – 1:0. У підсумку, набравши однакову кількість очок – 7, за різницею м'ячів "Ніка-05-І" зайняла перше місце в групі, Калуська районна ДЮСШ - друге. На третьому місці фінішувала ДЮСШ №1 Коломия, Надвірнянська ДЮСШ – четверта.

Стикові ігри за 7-е та 5-е місця не відбулися з причини відсутності Рогатинської та Снятинської ДЮСШ "Колос".

У матчі за 3-е місце на стадіоні "Рух" зійшлися івано-франківська ДЮСШ №3 і Калуська районна ДЮСШ. По ходу поєдинку ведучи в рахунку 2:0, юнаки з Калуша примудрилися залишитися в дев'ятьох, що в підсумку дозволило супернику спочатку в основний час матчу зрівняти рахунок, а потім в серії пенальті і зовсім вирвати перемогу. Треба відзначити, що в серії пенальті на висоті були воротарі. Лише 2:1, але цього цілком вистачило гравцям ДЮСШ №3 для завоювання "бронзи".

Як і неділю назад у фінальному двобої молодших, у фіналі старших зійшлись представники обласного центру – команди СДЮШОР "Прикарпаття-I" та ДЮФК "Ніка-05-І". З перших хвилин гри домінували вихованці "Прикарпаття". Ігрова і територіальна перевага не забарилася вилитися в два забиті м'ячі. Здавалося ще трохи і вже в першому таймі питання про переможця буде знято. Проте одна з рідкісних контратак футболістів "Ніки" закінчилася фолом останньої надії і видаленням воротаря "прикарпатців". Кінцівка першої половини гри пройшла під диктовку "Ніки", футболісти якої створили кілька гольових моментів, от тільки рахунок на табло так і залишився 2:0.

В другому таймі на полі точилася рівна гра, основна боротьба проходила в центрі між штрафними площадками. "Прикарпаття" більше уваги приділяло обороні, при нагоді проводячи швидкі контратаки. Одна з таких різких вилазок юнаків "Прикарпаття" до воріт суперника закінчилася голом. "Ніка" відповіла голом престижу. До кінця зустрічі переможний для "Прикарпаття" рахунок 3:1 не змінився.

Команда СДЮШОР "Прикарпаття-I" стала чемпіоном ДЮФЛ Івано-Франківської області сезону 2014/15 рр. серед юнаків 1999-2000 років народження.

Після гри пройшла церемонія нагородження. Юнаки ДЮСШ №3 отримали з рук заступника голови ІФОФФ Василя Андрійовича Луцького "бронзові" медалі та грамоти, юнаки ДЮФК "Ніки" – "срібні" медалі та грамоти, юнаки СДЮШОР "Прикарпаття-I" – "золоті" медалі, грамоти та Кубок.

Також були названі кращими в номінаціях та відзначені індивідуальними призами:

  • Кращий воротар – Вовк Микита ("Ніка-05-І")
  • Кращий захисник – Гладенький Юрій ("Прикарпаття-І")
  • Кращий півзахисник – Чорней Юрій (ДЮСШ №3)
  • Кращий нападник – Семенюк Павло ("Прикарпаття-І")

Група А

ДЮСШ №3 - "Прикарпаття-І" – 0:4

Рогатинська ДЮСШ - Снятинська ДЮСШ "Колос" – –:– (неявка обох команд на гру)


Група Б

Надвірнянська ДЮСШ - "Ніка-05-І" – 0:6

Калуська р-на ДЮСШ - ДЮСШ №1 Коломия – 1:0


ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА ЗМАГАНЬ


Матч за 7-8 місце

Надвірнянська ДЮСШ - Рогатинська ДЮСШ – +:– (неявка команди на гру)


Матч за 5-6 місце

ДЮСШ №1 Коломия - Снятинська ДЮСШ "Колос" – +:– (неявка команди на гру)


Матч за 3-4 місце

ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) - Калуська р-на ДЮСШ – 2:2 (пенальті - 2:1)


Матч за 1-2 місце

"Прикарпаття-І" (Івано-Франківськ) - "Ніка-05-І" (Івано-Франківськ) – 3:1


ДЮФЛ області
ДЮФЛ області
ДЮФЛ області
ДЮФЛ області
ДЮФЛ області
ДЮФЛ області

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

З турнірними таблицями та календарем фінальних змагань юнаків молодшої вікової групи Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДЮФЛ.