Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФОФФ

Засідання КДК ІФОФФ

17 червня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1) Про вилучення гравців: Нищей Володимир ("Тепловик" Івано-Франківськ, юнаки), Вацеба Андрій ("Ніка-Івано-Франківськ" Івано-Франківськ, дорослі), Кантор Назар ("Дністер" Галич, юнаки).

2) Рапорт арбітра ІФОФФ п. В.Тимощука про запізнення юнацького складу "Чайка" Вільхівці (20 хвилин) на календарний матч першості Івано-Франківської області між командами ФК "Гвіздець" Гвіздець – "Чайка" Вільхівці.

3) Рапорт делегата-спостерігача арбітражу ІФОФФ п. В.Назарука про спробу участі у матчі в складі ФК "П'ядики" П'ядики підставного гравця під час календарного матчу першості Івано-Франківської області з футболу між командами ФК "П'ядики" П'ядики – "Черемош" Верховина (дорослі склади).

4) Пояснювальну записку делегата-спостерігача арбітражу ІФОФФ п. М.Марцинюка щодо причин зупинення календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами "Карпати" Брошнів-Осада – ФК "Калуш" Калуш (дорослі склади).

5) Рапорт делегата-спостерігача арбітражу ІФОФФ п. І.Овчара про недоліки в організації проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами "Дністер" Галич – "Карпати" Коломия на стадіоні "Колос" в м. Галич (дорослі склади).

6) Рапорт арбітра ІФОФФ п. А.Романюк про інцидент, що мав місце під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами ФК "Турка" Турка – "Галичина" Івано-Франківськ (дорослі склади).

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Нищей Володимир ("Тепловик" Івано-Франківськ, юнаки) – 1 гра, Вацеба Андрій ("Ніка-Івано-Франківськ" Івано-Франківськ, дорослі) – 1 гра, Кантор Назар ("Дністер" Галич, юнаки) – 2 гри та дискваліфікувати умовно до кінця І-го кола сезону 2015 року.

2) Суворо попередити ФК "Гвіздець" Гвіздець за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2015 року.

3) Суворо попередити керівництво ФК "П'ядики" П'ядики за спробу участі у матчі підставного гравця під час календарного матчу першості Івано-Франківської області з футболу між командами ФК "П'ядики" П'ядики – "Черемош" Верховина (дорослі склади). Зобов'язати футбольний клуб "П'ядики" П'ядики до 26 червня ц.р. сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 100,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

4) Рекомендувати Комітету з проведення змагань ІФОФФ (голова – В.Сікора) прийняти рішення щодо проведення даного матчу у відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу.

5) Суворо попередити керівництво ФК "Дністер" Галич за недоліки в організації проведення матчів обласних змагань з футболу на стадіоні "Колос" в м. Галич.

6) Суворо попередити ФК "Турка" Турка за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2015 року (незабезпечення громадського порядку під час матчу). Зобов'язати ФК "Турка" Турка до 26 червня ц.р. сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 300,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. Рекомендувати Комітету арбітрів ІФОФФ (голова – Є.Геренда) розглянути дії бригади арбітрів даного матчу на найближчому засіданні Виконавчого комітету Комітету арбітрів ІФОФФ.

З протоколом засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ.