Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Матч "Карпати" (Брошнів-Осада) – ФК "Калуш" відбудеться 24 червня

Матч Карпати (Брошнів-Осада) – ФК Калуш відбудеться 24 червня

Сьогодні, 19 червня, в офісі обласної федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань, на якому одним з питань було призначення дати та часу календарного матчу чемпіонату Івано-Франківської області з футболу сезону 2015 року між командами "Карпати" Брошнів-Осада – ФК "Калуш" Калуш (дорослі склади).

Ця гра мала відбутись 14 червня в рамках 12-го туру, але через несприятливі погодні умови вже на третій хвилині була зупинена. У підсумку футбольні команди на поле в той день так більше і не вийшли.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Комітету п. Василя Сікори, та прийнявши до уваги те, що гра тривала лише три хвилини, протягом яких не було забито м'ячів та не було дисциплінарних покарань футболістів, Комітет постановив визнати календарний матч чемпіонату області з футболу сезону 2015 року між командами "Карпати" Брошнів-Осада – ФК "Калуш" Калуш (дорослі склади) таким що не відбувся.

Призначити проведення календарного матчу 12-го туру чемпіонату області з футболу сезону 2015 року між командами "Карпати" Брошнів-Осада – ФК "Калуш" Калуш на 24 червня ц.р. (середа) в селищі Брошнів-Осада. Початок о 18-й годині.

Зобов'язати команду "Карпати" Брошнів-Осада провести оплату проїзду бригади арбітрів та делегата-спостерігача арбітражу даного матчу.