Новини :: Комітет ветеранів

|

11 липня стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів

11 липня стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів

25 червня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання оргкомітету з проведення чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів. На засіданні були присутні голова ІФОФФ Тарас Клим, заступник голови ІФОФФ Василь Луцький, керівники футбольних клубів, ветерани Прикарпатського краю.

Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів стартує 11 липня и проводиться з метою: пропаганди футболу та здорового способу життя, подальшого розвитку та популяризації ветеранського футболу в області, організації дозвілля шанувальників футболу області.

Загальне керівництво змаганнями буде здійснювати Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів та Комітет арбітрів ІФОФФ.

Терміни проведення змагань – липень-серпень 2015 року. Матчі відбуватимуться по суботах. Початок матчів о 17:00 годині.

Чемпіонат області серед ветеранів проводиться серед збірних команд міст та районів області (за збірну команду міста (району) мають право виступати виключно гравці із відповідним місцем реєстрації проживання або відповідним місцем народження), футбольних клубів (за футбольні команди мають право виступати гравці, які в минулому виступали за цей клуб).

Чемпіонат з футболу серед ветеранів
Чемпіонат з футболу серед ветеранів

Футболістам, місце реєстрації проживання або місце народження яких зареєстроване в м. Коломиї, Калуші, Яремчі та Болехові, дозволено виступати за команди Коломийського, Калуського, Надвірнянського та Долинського районів відповідно та навпаки. При цьому футболіст має право виступати тільки за одну команду.

У матчах чемпіонату області можуть приймати участь гравці 1975 року народження і старші.

Чемпіонат області буде проводитись у два етапи. На першому етапі, команди-учасниці чемпіонату, змагатимуться в групах за територіальним принципом по коловій системі у два кола (на своєму полі та полі суперника). Другий етап змагань буде проведено за кубковою системою. Команди зустрічатимуться два рази – вдома та на виїзді. Господар поля в першій грі буде визначатись жеребкуванням. Тривалість матчу складатиме 2 тайми по 35 хвилин кожен.

Команди – учасники чемпіонату області представляють в Комітет з проведення змагань ІФОФФ два примірника заявочних листів (у друкованому вигляді), оформлених згідно встановленого порядку. Заявочні листи повинні бути завірені підписом та печаткою голови районної (міської) федерації футболу, керівником футбольного клубу (команди) та лікарем (обов'язково). Кількість гравців, які вносяться до заявочного листа необмежена. Дозаявка гравців дозволяється протягом першого етапу змагань і припиняється до початку другого етапу змагань.

Підтвердження про участь команди в змаганнях необхідно направити на адресу ІФОФФ (факсом, телефонограмою або електронною поштою) до 01.07.2015 року. Заявочна компанія буде тривати до 09.07.2015 року.