Новини :: Комітет арбітрів

|

Засідання Виконавчого комітету КА ІФОФФ

Засідання Виконавчого комітету КА ІФОФФ

24 червня відбулось засідання Виконкому Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1) Про арбітраж арбітра Липка Мирослава у матчі першості області з футболу між командами "Колос" Братківці – "Медик-Краснопіль" Солотвин.

2) Про арбітраж асистента арбітра Дубінського Ігора у матчі чемпіонату області з футболу між командами ФК "Турка" Турка – "Галичина" Івано-Франківськ.

3) Про арбітраж арбітра Гронського Володимира у матчі чемпіонату області з футболу між командами "Карпати" Брошнів – "Нафтовик" Долина.

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) За допущені помилки в арбітражі матчу "Колос" Братківці – "Медик-Краснопіль" Солотвин дискваліфікувати арбітра М.Липка – до закінчення І-го кола чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу. За порушення Дисциплінарних правил комітету арбітрів та помилки в арбітражі матчу "Колос" Братківці – "Медик-Краснопіль" Солотвин дискваліфікувати асистента арбітра М.Шевчука – до закінчення І-го кола чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу.

2) За допущену результативну помилку у матчу ФК "Турка" Турка – "Галичина" Івано-Франківськ дискваліфікувати асистента арбітра І.Дубінського на 3 матчі чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу.

3) За допущену помилку у матчі "Карпати" Брошнів – "Нафтовик" Долина дискваліфікувати арбітра В.Гронського на 5 матчів чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу.

З постановами засідання виконавчого комітету Комітету арбітрів ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ.