Новини :: Технічний департамент

|

Тренери Франківщини отримали дипломи ФФУ категорії "С"

Тренери Франківщини отримали дипломи ФФУ категорії С

Сьогодні дипломованих спеціалістів на Прикарпатті стало більше. Успішно склала іспити перша група слухачів поточного року, яка проходила навчання на тренерських курсах в Івано-Франківській обласній федерації футболу. Нагадаємо, що черговий курс Школи підготовки тренерів працював протягом квітня-червня 2015 року.

Головою екзаменаційної комісії був заступник технічного директора ФФУ Віктор Гаврилович Догадайло. Також до складу комісії входили: голова обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим, Заслужений тренер України Петро Іванович Кушлик та керівник Технічного департаменту ІФОФФ Микола Миколайович Васильків.

Тренерські ліцензії "С"-диплом ФФУ, які надають право працювати тренером на всіх рівнях аматорського та дитячо-юнацького футболу, отримали: Ярий Роман Олексійович, Максимчак Богдан Йосипович, Васильків Микола Миколайович, Дем'янчук Олександр Миколайович, Райнич Руслан Романович, Бандура Сергій Петрович, Кантор Олег Михайлович, Цібій Роман Йосифович, Халус Дмитро Олексійович, Анатійчук Іван Іванович, Салій Володимир Богданович, Демків Ярослав Михайлович, Свирид Юрій Юрійович, Лесів Петро Олексійович, Вовк Віталій Миколайович, Кривко Михайло Мирославович, Данилишин Іван Васильович, Максимчук Володимир Яремович, Запотічний Петро Петрович, Гуменяк Василь Юрійович, Полійовський Валентин Зіновійович, Клебан Ігор Йосипович, Вовкович Богдан Григорович.

Голова екзаменаційної комісії Віктор Гаврилович Догадайло зазначив: "Ця група є одна з найсильніших. Слухачі курсів продемонстрували високий рівень знань та серйозно поставилися до навчання. Отримання диплому "С" - є лише першим кроком для розвитку. Робота тренера – це постійний обмін досвідом і процес вдосконалення. Вірю у те, що серед цієї групи є люди, які у перспективі працюватимуть у професійному футболі".

Голова ІФОФФ Тарас Петрович Клим зауважив: "Програма "С"-диплом була розроблена та затверджена для того, щоб тренери масового футболу, а це тренери аматорського, дитячого та юнацького футболу, мали можливість отримати початкову футбольну освіту. Серйозною, на сьогоднішній день, є і мотивація для отримання "С"-диплому, адже згідно регламентуючих документів, даний вид тренерської ліцензії є початковим рівнем футбольної освіти. Адже для того, щоб отримати можливість навчання за програмою "В"-диплом УЄФА, обов'язковою умовою є наявність "С"-диплому". Також Тарас Петрович привітав усіх присутніх із завершенням курсів, та побажав не зупинятися на досягнутому, кар'єрного зросту і позитиву у роботі.

Іспити тренерів з футболу
Іспити тренерів з футболу
Іспити тренерів з футболу
Іспити тренерів з футболу
Іспити тренерів з футболу
Іспити тренерів з футболу

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.