Новини :: Комітет ветеранів

|

Чемпіонат області серед ветеранів, 6 тур

Чемпіонат області серед ветеранів, 6 тур

Відбувся шостий тур (останній на груповому етапі) чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів, в поєдинках якого були зафіксовані наступні результати.


Чемпіонат області серед ветеранів. 6 тур

14-15 серпня (п'ятниця/субота)

ФК "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Вихор" (Ямниця) – 3:3

ФК "Карпати" (Брошнів-Осада) - ФК "Калуш" (Калуш) – 1:0

ФК "Нафтовик" (Долина) - "Лімниця" (Калушський район) – 3:1

СК "Радча" (Радча) – Збірна Богородчанського району – 0:2

Отже, у фінальну частину змагань вийшли переможці груп - ФК "КАРПАТИ" Брошнів-Осада (група "А"), ФК "ПРИКАРПАТТЯ" Івано-Франківськ (група "Б"), збірна Богородчанського району (група "В"), та краща команда з команд, що зайняли друге місце в групах, ФК "ОЛІМПІЯ" Камінна (група "В"). Команда з Надвірнянського району має в своєму активі 9 очок, в той час, як суперники ФК "НАФТОВИК" (Долина) - 6 очок та "ВИХОР" (Ямниця) - 7 очок. Нагадуємо, що в групах "А" і "Б" очки набрані з командами, що зайняли 4 місце в підсумковій таблиці (відповідно "ЛІМНИЦЯ" та ФК "УГРИНІВ") в залік "Нафтовику" та "Вихору" не йшли. Жеребкування стадії 1/2 фіналу чемпіонату відбудеться в офісі ІФОФФ наступної неділі.

З турнірними таблицями, календарем змагань та складами команд ветеранів чемпіонату Івано-Франківської області можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ - ЧЕМПІОНАТ ВЕТЕРАНІВ.