Новини :: Жіночий футбол

|

Поновилися змагання чемпіонату України серед жінок у Першій лізі

Поновилися змагання чемпіонату України серед жінок у Першій лізі

Сьогодні, 20 серпня, поновилися змагання чемпіонату України серед жінок у Першій лізі. Представник Івано-Франківщини команда ДЮСШ №3 в Новояворівську зустрічалась з місцевою "Янтарочкою". Після першого кола вихованки Івана Олійника зі стовідсотковим показником (12 очок) очолювали групу "А".

Якість дорожнього покриття в напрямку Новояворівська залишала бажати кращого, тому команда ДЮСШ №3 прибула на гру з "Янтарочкою" всього за годину до стартового свистка арбітра. Як говориться, практично наші дівчата потрапили з корабля на бал.

Франківчанки почали гру з атак, володіли перевагою, проте рахунок відкрили господарки. Такий поворот подій не засмутив футболісток ДЮСШ №3, вони продовжили підбирати ключик до оборони "Янтарочки", але несподівано, допустивши позиційну помилку, знову пропустили.

В перерві тренер ДЮСШ №3 вказав своїм вихованкам на помилки. У другому таймі провів ряд замін. Все це в підсумку – дало результат. Спочатку Богданна Киман скоротила відставання в рахунку, а в самій кінцівці матчу самий досвідчений гравець у складі ДЮСШ №3 Кристина Ботюк точним ударом з одинадцятиметрової позначки встановила остаточний результат - 2:2.

Після гри головний тренер команди Іван Олійник на питання чи задоволен він результатом сьогоднішньої зустрічі, відповів: "Якщо брати до уваги те, що програючи по ходу гри суперницям два м’ячі, моїм дівчатам вдалося переломити хід поєдинку, і в решті решт зрівняти рахунок, то результатом 2:2 я задоволений".

Наступну гру дівчата івано-франківської ДЮСШ №3 проведуть вдома 30 серпня з командою "Спартак" (Чернігів).