Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Затверджено календар змагань фінальної частини обласної першості

Затверджено календар змагань фінальної частини обласної першості

Сьогодні, 2 вересня, в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулась організаційна нарада з керівниками (представниками) футбольних клубів (команд) учасників обласних змагань з футболу у другій лізі з приводу проведення другого (фінального) етапу змагань першості.

В ході обговорення були затверджені календарі змагань другого етапу як дорослих складів команд за підсумкові 1-8 місця та втішного фіналу за 9-11 місця, так і юнацьких складів команд відповідно за 1-10 підсумкові місця першості.

Отже, змагання фінального етапу обласної першості у другій лізі дорослих складів команд стартують у найближчу неділю – 6 вересня.

В першому турі за 1-8 місця зустрінуться "Нептун" (Заболотів) – "Медик-Краснопіль" (Солотвин), "Чайка" (Вільхівці) – "Вихор" (Ямниця), ФК "Гвіздець" – "Енергія" (Бурштин) та "Черемош" (Верховина) – ФК "Битків". В першому турі за 9-11 місця ФК "П'ядики" прийме на своєму стадіоні "Дністер-Рітас" (Побережжя).

Змагання фінального етапу обласної першості у другій лізі юнацьких складів команд розпочнуться у найближчу суботу – 5 вересня, коли в першому полуфінальному матчі за 1-4 місця ФК "Битків-юнаки" прийматиме "Нептун-юнаки" (Заболотів). Наступного дня, 6 вересня, відбудеться полуфінальна гра іншої пари ФК "Гвіздець-юнаки" – "Енергія-юнаки" (Бурштин).

З повними календарями фінальної частини першості Івано-Франківської області у другій лізі дорослих та юнацьких команд можна ознайомитися на сайті у відповідних підрозділах ЗМАГАННЯ - ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА - ДОРОСЛІ та ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА - ЮНАКИ.