Новини :: Оголошення

|

Засідання Виконавчого комітету ІФОФФ

Засідання Виконавчого комітету ІФОФФ

4 вересня (п'ятниця) о 15:00 в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80) відбудеться засідання Виконкому Івано-Франківської обласної федерації футболу. На порядок денний винесені наступні питання:

  1. Про затвердження складу комітету ветеранів прикарпатського футболу ІФОФФ.
  2. Про зміни в складі комітету професіонального футболу ІФОФФ.
  3. Про звернення до кандидатів на посаду міського голови м.Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу в обласному центрі.
  4. Про затвердження керівного складу збірної аматорської команди Івано-Франківської області та кошторису витрат на підготовку та участь у "Кубку регіонів ФФУ" 2015-2016 років.
  5. Про звернення футбольних клубів "Галичина" Івано-Франківськ та "Бескид" Надвірна.
  6. Про виконання рішення ВК ІФОФФ про надання безповоротної фінансової допомоги районним (міським) федераціям футболу станом на 01.09.2015 року.
  7. Про організацію та проведення "Тижня масового футболу УЄФА" на території Івано-Франківської області та кошторису витрат на його підготовку.
  8. Про підсумки обласних змагань з футболу в сезоні 2015 року під егідою ДЮФЛ Івано-Франківської області та обласного клубу "Шкіряний м’яч".
  9. Про вдосконалення організації проведення змагань під егідою ІФОФФ та ДЮФЛ області в сезоні 2016 року згідно з вимогами Єдиної бази даних ФФУ.
  10. Про затвердження регламенту обласних змагань з футболу під егідою ДЮФЛ області на сезон 2015-2016 років.
  11. Про нагородження відзнаками та медалями ІФОФФ.
  12. Про надання матеріальної допомоги.
  13. Різне.