Новини :: Виконавчий комітет

|

Звернення до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська

Звернення до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська

4 вересня 2015 року відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому було прийняте рішення про звернення до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу в обласному центрі (постанова №5/3).

Пропонуємо вашій увазі текст даного звернення:



Додаток №2

до постанови № 5/3

від 04.09.15р.


Звернення

до кандидатів на посаду міського голови м. Івано-Франківська

з клопотанням про відродження професіонального футбольного клубу

в обласному центрі


За дорученням Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу та численних вболівальників прикарпатського футболу звертаюся до Вас з клопотанням розглянути можливість та долучитися до процесу відродження професіонального футбольного клубу в м. Івано-Франківську.

Обласний центр завжди відзначався славними футбольними традиціями. Вагомий внесок в історію українського футболу внесли професіональні клуби Івано-Франківська – "Спартак", "Прикарпаття", "Чорногора" та "Факел". Однак за останні 7-8 років всі вони зникли з футбольної карти України.

В гнітючому стані знаходиться найстаріший український спортивний довгобуд – міський центральний стадіон "РУХ". Матеріально-спортивна база масового футболу в місті теж потребує вдосконалення.

Футбольна громадськість міста та області висловлює надію, що у Вашій передвиборній програмі будуть відображені проблеми та шляхи розвитку галузі спорту та футболу зокрема.

Наша громадська організація готова до співпраці з Вами та може запропонувати програму відродження професіонального футболу в місті Івано-Франківську.


З повагою, Голова ІФФФ           Т. Клим