Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

ІФФФ підписала Протокол про наміри з Ігорем Насаликом

ІФФФ підписала Протокол про наміри з Ігорем Насаликом

4 вересня 2015 року відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому було прийняте рішення про звернення до кандидатів на посаду міського голови м.Івано-Франківська з клопотанням про відродження професіонального футболу в обласному центрі.

Після того, як кандидати на помаду міського голови були зареєстровані Івано-Франківською міською виборчою комісією, ІФФФ звернулась з даним клопотанням до кандидатів.

На сьогоднішній день на звернення Івано-Франківської обласної федерації футболу відкликнувся тільки один Ігор Степанович Насалик.

16 жовтня о 10:30 в офісі Івано-Франківської федерації футболу в присутності великої кількості гостей і представників ЗМІ між Івано-Франківською обласною федерацією футболу в особі голови Тараса Петровича Клима та Народним депутатом України, кандидатом на посаду міського голови міста Івано-Франківська Ігорем Степановичем Насаликом був підписаний протокол, в якому сторони висловили наміри про співпрацю у сфері розвитку масового, дитячо-юнацького футболу та відродження професіонального футбольного клубу у місті Івано-Франківську.

Пропонуємо вашій увазі текст даного протоколу:



ПРОТОКОЛ

про наміри

м. Івано-Франківськ                   16 жовтня 2015 року

Івано-Франківська обласна федерація футболу, (надалі іменується ІФФФ) в особі голови, Клима Тараса Петровича, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та Народного депутата України, кандидата на посаду міського голови міста Івано-Франківська Насалика Ігоря Степановича, з іншої сторони (в подальшому разом іменуються Сторони), уклали цей Протокол про наміри (надалі іменується Протокол) про наступне:

1. Сторони висловили наміри про співпрацю у сфері розвитку масового, дитячо-юнацького футболу та відродження професіонального футбольного клубу у місті Івано-Франківську.

2. Для реалізації намірів Сторони вважають за необхідне здійснити наступні дії:

2.1. Створення у місті Івано-Франківську сучасної футбольної інфраструктури, а саме:

   – будівництво стадіону з футбольним полем зі штучним покриттям за програмою УЄФА "Хет-Трік" на запасних полях МЦС "Рух" (перша черга);

   – будівництво комплексу футбольних полів у міській спортивно-відпочинковій зоні на території МЦС "Рух" (друга черга);

   – завершення будівництва та реконструкція діючих адміністративних споруд МЦС "Рух" (третя черга).

2.2. Створення дитячої футбольної Академії на базі спеціалізованих футбольних шкіл міста Івано-Франківська.

2.3. Відродження професіонального футбольного клубу в місті Івано-Франківську:

   – реєстрація Статуту ФК "Івано-Франківськ" Івано-Франківськ;

   – формування клубної структури та складу футбольної команди;

   – початок атестації та отримання ліцензії Федерації футболу України на участь у змаганнях Професіональної футбольної ліги України;

   – заявка та участь ФК "Івано-Франківськ" Івано-Франківськ у весняному (перехідному) чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу сезону 2016 року;

   – заявка та участь ФК "Івано-Франківськ" Івано-Франківськ у розіграші Кубка України серед аматорських команд сезону 2016 року;

   – заявка та участь ФК "Івано-Франківськ" Івано-Франківськ у першості України з футболу серед команд ІІ-ї ліги Професіональної футбольної ліги України сезону 2016-2017 рр.

2.4. Будівництво міні-футбольних спортивних майданчиків (розміром 20 м. х 40 м.) в мікрорайонах міста Івано-Франківська.

2.5. Підтримка та проведення на високому організаційному рівні масових міських футбольних заходів:

   – першість та Кубок міста з футболу та міні-футболу (футзалу);

   – міський турнір шкільних команд на призи клубу "Шкіряний м'яч";

   – участь жіночої футбольної команди ДЮСШ №3 міста Івано-Франківська у чемпіонаті України з футболу серед команд вищої ліги;

   – міські змагання ветеранських футбольних команд.

2.6. Реставрація-реконструкція будинку по вулиці Чорновола, 80 в місті Івано-Франківську (належить територіальній громаді), в якому знаходиться офіс Івано-Франківської обласної федерації футболу та встановлення пам'ятного знаку "25 років ІФФФ".

3. Сторони встановлюють наступний строк реалізації положень цього Протоколу: листопад 2015 року – 2021 рік.

4. У разі обрання Народного депутата України Насалика Ігоря Степановича міським головою міста Івано-Франківська, Сторони у листопаді 2015 року складають додатковий протокол про співпрацю.

5. У разі, якщо Сторони протягом строку реалізації положень цього Протоколу не здійснять дії, передбачені цим Протоколом, і не складуть додаткового Протоколу про встановлення нового строку, цей Протокол втрачає свою чинність.

6. Чергова зустріч представників Сторін відбудеться у листопаді 2015 року за адресою: місто Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80, а наступні зустрічі можуть відбуватися за місцем знаходження кожної зі Сторін (почергово) із періодичністю раз у квартал.

7. Цей Протокол не є попереднім договором у розумінні ст. 635 Цивільного кодексу України та ст. 182 Господарського кодексу України та не покладає на Сторони юридичних наслідків.

8. Усі витрати на здійснення дій, визначених цим Протоколом, кожна із Сторін несе самостійно.

Підписи сторін:

Голова ІФФФ Тарас Клим                   Народний депутат України Ігор Насалик