Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Конкурс на кращий урок футболу в регіонах

Конкурс на кращий урок футболу в регіонах

В рамках взаємодії в розвитку шкільного футболу Федерація футболу України та Міністерство освіти і науки спільно проводять Всеукраїнський конкурс на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.

У жовтні завершився регіональний етап цього конкурсу. За його результатами були визначені найкращі вчителі фізичної культури. Переможцем Івано-Франківського регіону став вчитель фізичної культури Богородчанської ЗОШ №2 Роман Багрій.

Усі переможці регіонів будуть відзначені Федерацією футболу України через представників регіональних федерацій футболу та обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, які зберуться на фінал конкурсу 25-27 листопада.

Згідно з Положенням конкурсу всеукраїнське журі визначило серед регіональних переможців 5-х учасників фіналу, які 26-27 листопада проведуть фінальні конкурсні уроки на базі Скандинавської гімназії в Києві (вул. Гмирі, 3-Б). Фіналістами конкурсу стали представники Волинської, Кіровоградської, Сумської, Херсонської областей та м. Києва.

Переможець фіналу конкурсу буде номінований Міністерством освіти і науки на присвоєння звання "Заслужений вчитель України".

Нагадуємо, минулого року переможцем Івано-Франківського регіонального етапу конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури був Юрій Гладуняк – вчитель Шепарівцівської школи Коломийського району.