Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу - матчі-відповіді

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу - матчі-відповіді

Відбулись повторні півфінальні поєдинки розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області. Команда з Чорнолізців знов довела свою перевагу над чемпіоном Косівського району. В іншому матчі даної стадії змагань ФК "Сваричев" на своєму полі взяв реванш над представником Богородчанщини, але цієї перемоги не вистачило для загального успіху по сумі двох ігор.


Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/2 фіналу – матчі-відповіді. 11 грудня (п'ятниця)

"Кремінь" (Пістинь) – "Козацький Острів" (Чорнолізці) – 1:4 (перша гра – 0:3)

ФК "Сваричів" – "Газовик" (Богородчани) – 1:0 (перша гра – 0:2)


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ЧЕМПІОНІВ МІСТ ТА РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Отже, у фінальному матчі розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області у неділю 13 грудня на стадіоні "Гірка" в Івано-Франківську зустрінуться "Козацький Острів" (Чорнолізці) і "Газовик" (Богородчани). Початок гри о 12:00. Якщо в основний час переможця по сумі двох матчів не буде виявлено, команди гратимуть додаткові два тайми. Якщо і після додаткового часу рахунок поєдинку буде нічийний – пробиватимуть серії пенальті.