Новини :: Футзал

|

Розпочалася боротьба за Кубок АМФІФО

Розпочалася боротьба за Кубок АМФІФО

Боротьба за Кубок АМФІФО розпочалася матчем попереднього раунду, де зустрілися МФК "Долина" та МФК "Микуличин".

Початок був за долинянами, які вже на другій хвилині повели у рахунку. Але "швидкий" гол не зламав микуличинців. Вони поступово перехопили ініціативу і не раз були близькі до того, щоб зрівняти рахунок ще у першому таймі. Не зумів розвинути свій успіх у першому таймі і МФК "Долина". А от початок другої половини матчу знову був за долинськими футзалістами, які вправно двічі завершили свої атаки. І хоч "Микуличин" одразу відповів супернику, та цього виявилося не достатньо, щоб перехопити ініціативу. Гольовий сплеск суперники ще раз продемонстрували наприкінці матчу. Він знову був за "Долиною". У підсумку впевнена перемога з рахунком 6:2, яка виводить МФК "Долина" у 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО. У неділю МФК "Микуличин" завітає до Долини на календарний матч першості. Можливо у тому матчі буде більше інтриги…

МФК "ДОЛИНА" (Долина) – МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) - 6:2 (1:0).

17 грудня. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: Б. Гутник 2, 24, Р. Покачайло 14, 20, А. Громоляк 15, І. Паньків 22 – Б. Семенюк 16, 23.

Долина: С. Димид, С. Вецко, Р. Покачайло, А. Громоляк, Б. Гутник, М. Гошовський, О. Шатковський, І. Паньків, Г. Паращій. Тренер – С. Димид.

Микуличин: А. Вередюк, А. Савчук, А. Ліхновський, Д. Петращук, Ю. Желіховський, О. Чорнописький, Б. Семенюк. Представник – Д. Петращук.

Попередження: Б. Семенюк (17).

Вилучення: Б. Семенюк (24 за друге попередження).

Арбітри: Т. Демянчук, Б. Морозюк, В. Гронський, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Кубок області з футзалу

Прес-служба АМФІФО