Новини :: Футзал

|

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів шостого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів шостого туру

Безкомпромісний шостий тур розпочався в середу 16 грудня матчем між "Медиком" та "Ураганом-2 Коледжу фізичного виховання". "Студентське дербі" видалося на славу – бойовим і напруженим. Хоча команди займають у турнірній таблиці полярні місця – це на характер матчу ніяк не вплинуло. Навпаки, гравці обох команд прагнули довести свою перевагу. Першим це вдалося фізкультурникам. Назар Швед пробив точно. Медики активізувалися, але до логічного завершення атаки не доводили. І тільки наприкінці тайму Назар Прокопів зрівняв рахунок. По перерві ураганівці збільшили атакуючий порив, але відзначитися не вдавалося через надмірне бажання швидко забити. Після коректив тренерів вони перевели гру в спокійніше русло, почали більше контролювати м'яч і невдовзі добилися успіху. Причому двічі підряд. Та хвилинне розслаблення було одразу покаране голом від "медиків". І останні хвилини матчу пройшли в гострих взаємних атаках та серії обопільних невикористаних гольових можливостях. Матч закінчився перемогою "Урагану-2 КФВ" з рахунком 3:2.

У суботу першими зіграли "SANDALINO" та "Козацький Острів". Цілий перший тайм гравці пристрілювалися до воріт один одного, але успіху не досягали. Причиною тому були надмірні індивідуальні дії в атаці. У футзалі така тактика мало ефективна і, як правило, не приносить результату. Лідера щільно опікають, і всі зусилля йдуть на марне. Здавалося, що вболівальники в цьому матчі не побачать голів. Та в середині другого тайму зусилля "козаків" несподівано для себе та суперника точним ударом завершив Роман Семенчук. Коломияни не довго зволікали й через дві хвилини зрівняли рахунок. Микола Свірідов у День свого Ангела відзначився. Але нічию втримати не змогли. На останніх секундах пропустили гостру контратаку, і Роман Третяк "вирвав" перемогу для "козаків", замкнувши простріл партнера.

Не менш видовищним та напруженим видався наступний матч між "Газовиком" та СК "Городенка", у якому також не було голів у першому таймі. Усі зусилля суперники потратили на в'язку боротьбу. У другій половині одну з контратак городенківці використали результативно першими. Та вже через хвилину їх воротар, рятуючи свої редути, сфолив у карному майданчику. Шестиметровий чітко реалізував Михайло Басараб. Надалі команди не збавляли оберти атакуючих дій, але вже відчувалися втома гостей і коротка лава запасних. Газовики не збавляли темпу, і за кілька хвилин до завершення матчу Володимир Боришкевич приніс таку бажану перемогу своїй команді, точно пробивши здалеку.

У такій же манері пройшов заключний матч шостого туру. МФК "Ревера" та "Курінь-Пас" з'ясовували стосунки в очному протистоянні. У цьому матчі було багато боротьби, неточних дій при завершенні атак, багато суперечок між гравцями щодо правильності дій на майданчику. А голів було чотири на двох. Синхронно через хвилину суперники обмінялися голами в першому таймі та в другому. У підсумку – бойова нічия – 2:2.



ТАБЛО ШОСТОГО ТУРУ:



"МЕДИК" (Івано-Франківськ) - "УРАГАН-2 КФВ" (Івано-Франківськ) – 2:3 (1:1).

16 грудня, 16:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: Н. Прокопів (13, 22) – Н. Швед (5, 20), А. Голей (21).

"Медик": Ю. Логажевський, З. Василик, Л. Шемелько, Б. Бородиця, Б. Пиндиківський, Я. Стовпюк, П. Шимків, В. Федорюк, Р. Сморжанюк, Т. Василів, Н. Прокопів, А. Филипів. Тренер – Р. Ярий.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, А. Затерка, В. Баланик, А. Демяник, М. Микитюк, А. Голей, М. Масевич, О. Негела, В. Завертаний, Н. Швед, О. Павелко, П. Сенюк. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: Т. Василів (16), А. Филипів (30).

Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу: В. Ольшанецький.



"SANDALINO" (Коломия) - "КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – 1:2 (0:0).

19 грудня, 15:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: М. Свірідов (22) – Р. Семенчук (20), Р. Третяк (30).

"SANDALINO": І. Гавадзюк, І. Крамар, В. Маковійчук, І. Урбанович, О. Тодорак, М. Свірідов, А. Ковальчук, І. Коржук. Президент – В. Улич.

"Козацький Острів": М. Назарук, Б. Ольшанецький, Р. Кузьмин, О. Блонський, Р. Семенчук, Р. Третяк, Р. Галка, А. Вацеба, Т. Воробець, О. Ольшанецький. Тренер – Ю. Сливінський.

Попередження: Р. Галка (25), А. Вацеба (30).

Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький, В. Гронський, Б. Морозюк.

Спостерігач арбітражу: І. Овчар.



"ГАЗОВИК" (Івано-Франківськ) - СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – 2:1 (0:0).

19 грудня, 16:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи: М. Басараб (22 - пен.), В. Боришкевич (27).

"Газовик": А. Вандзіляк, О. Локатир, С. Локатир, Р. Вірстюк, Р. Курташ, В. Боришкевич, О. Барановський, М. Басараб, В. Данищук, Ю. Іванишин, М. Макогон, В. Кучера. Тренер – І. Данилишин.

СК "Городенка": І. Григорів, О. Григорів, Ю. Гавриш, Т. Петришин, В. Гультай, В. Шевчук, Д. Човганюк, Р. Барик, Р. Михайлюк. Президент – В. Шевага.

Попередження: А. Вандзіляк (20), С. Локатир (20) – В. Шевчук (8), Д. Човганюк (12), І. Григорів (22).

Арбітри: Т. Демянчук, Б. Морозюк, В. Гронський, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу: В. Ольшанецький.



МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) - "КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – 2:2 (1:1).

19 грудня, 17:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: І. Сорока (5), Р. Ципердюк (21) – О. Блізнюков (6, 22).

МФК "Ревера": Р. Бурда, В. Бриндзей, Ю. Федчишин,М. Курчій, І. Сорока, Л. Куріш, В. Середюк, Р. Ципердюк, Т. Фітьковський. Віце-президент – А. Іванович.

"Курінь-Пас": Н. Василишин, М. Ліпатов, К. Фалько, В. Тодорів, О. Блізнюков, В. Крикунов, В. Пятковський. Тренер – Р. Зубкевич.

Попередження: Ю. Федчишин (25).

Арбітри: П. Липецький, Б. Морозюк, В. Гронський, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу: В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ - ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

БОМБАРДИРИ: 8 – Володимир Крикунов ("Курінь-Пас"), 7 – Роман Михайлюк ("Городенка"), 6 – Святослав Локатир ("Газовик"), Ігор Подолюк ("Віза Вторма"), 5 – Ігор Білик ("Віза Вторма")


Заключний матч шостого туру відбудеться в четвер, 24 грудня. О 20:30 зіграють "Ураган-4" та "Віза Вторма".


Завтра в неділю, 20 грудня, відбудуться матчі чергового сьомого туру:

12:00 – "Ураган-2 КФВ" - МФК "Ревера"

13:00 – "Віза Вторма" - "Курінь-Пас"

14:00 – "Ураган-4" - СК "Городенка"

15:00 – "Газовик" - "Козацький Острів"

16:00 – "Медик" - "SANDALINO"


Прес-служба АМФІФО