Новини :: Виконавчий комітет

|

22 грудня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

22 грудня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

22 грудня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про безповоротну фінансову допомогу районним (міським) федераціям футболу у 2015 році (доп. перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В.Сікора).
  2. Про визначення кращої районної (міської) федерації футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2015 року (доп. голова ІФФФ п. Т.Клим).
  3. Про підсумки футбольного сезону 2015 року в Івано-Франківській області (доп. перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В.Сікора).
  4. Про визначення кращого професіонального, аматорського футбольного клубу (команди), тренерів, арбітрів ІФФФ, журналістів та кращого бомбардира обласних змагань з футболу за період з 1990 по 2015 роки (доп. перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ п. В.Сікора).
  5. Про урочисті заходи з нагоди святкування 25-річчя з Дня заснування ІФФФ та вшанування лауреатів футбольного сезону 2015 року (доп. голова ІФФФ п. Т.Клим).
  6. Різне.

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. Василя Сікори про безповоротну фінансову допомогу районним (міським) федераціям футболу у 2015 році, Виконавчий комітет постановив:

1. Зобов’язати виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) до 25 грудня ц.р. провести оплату щомісячної безповоротної фінансової допомоги районним (міським) федераціям футболу області за період з вересня по листопад 2015 року за виключенням Яремчанської міської, Верховинської, Рожнятівської, Рогатинської та Тлумацької районних федерацій футболу.

2. Зобов’язати виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) до 25 грудня ц.р. провести оплату щомісячної безповоротної фінансової допомоги Долинській районній та Калуській міській федераціям футболу за період з травня по листопад 2015 року.

3. Зобов’язати виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) до 30 грудня ц.р. додатково надати безповоротну фінансову допомогу районним (міським) федераціям футболу області у розмірі 1300,00 грн. за виключенням Яремчанської міської, Верховинської, Рожнятівської, Рогатинської та Тлумацької районних федерацій футболу.

4. Зобов’язати виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) до 30 грудня 2015 року надати безповоротну фінансову допомогу у розмірі 3000,00 грн. кращій районній (міській) федерації футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області.

5. Зобов’язати виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) спрямувати кошти у розмірі 30800,00 грн. з фонду безповоротної фінансової допомоги ФФУ на покриття витрати пов’язаних з проведенням ремонтно-реставраційних робіт будівлі та благоустрою території поруч з офісом ІФФФ по вулиці Чорновола, 80.

Далі, після виступу голови ІФФФ п. Тараса Клима, Виконком визнав Богородчанську районну федерацію футболу кращою з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2015 року.

Наступними питаннями Виконавчий комітет заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. Василя Сікори, затвердив результати футбольного сезону 2015 року в Івано-Франківській області та список лауреатів футбольного сезону 2015 року. Також були затверджені кращий професіональний, аматорський футбольний клуб, тренери, арбітри ІФФФ, журналісти та кращий бомбардир обласних змагань з футболу за період з 1990 по 2015 роки.

Лауреати у вищевказаних номінаціях будуть відзначені спеціальними пам’ятними призами, медалями «За заслуги» та відзнаками ІФФФ на святкових заходах, які відбудуться 26 грудня 2015 року в приміщенні обласної філармонії м.Івано-Франківська.

При розгляді п’ятого питання порядку денного була заслухана інформація голови ІФФФ п. Тараса Клима про урочисті заходи з нагоди святкування 25-річчя з Дня заснування ІФФФ та вшанування лауреатів футбольного сезону 2015 року, яка після обговорення була прийнята до відома.