Новини :: Футзал

|

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів дев'ятого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів дев'ятого туру

Найщедрішим на голи виявився останній тур вищої ліги чемпіонату області з футзалу. Він був останнім у першому колі та першим у Новому 2016 році. У п'яти матчах 9-го туру гравці разом аж 46 разів святкували радість від забитих м'ячів.

Вболівальники очікували побачити цікаве протистояння між лідерами змагань "Візою Вторма" та "Ураган-2 Коледж фізичного виховання". Останні роки саме матчі між цими командами є визначальними та надто цікавими і емоційними, адже саме у них вирішуються, як правило, володарі призових місць. Цього разу, на жаль, не вийшло справжнього протистояння та рівноцінної боротьби. Тренери основного "Урагану" несподівано для тренерів "другої команди" відправилися за день до гри у сусідній Львів, де у понеділок 4 січня проведуть календарний матч Екстра-ліги з місцевою "Енергією" і "забрали" з собою всіх молодих гравців, які все перше коло "набували" ігрової практики саме в "Урагані-2 КФВ", не залишивши нікого на підмогу в одному із головних матчів обласних змагань. То ж сподіватимемося, що у "енергетичному дербі" у Львові молоді ураганівці покажуть всі свої вміння і навики і неодмінно допоможуть "привезти" очки зі Львова…

А у нашому матчі справжньої боротьби не вийшло. Юні ураганівці не зуміли скласти конкуренції досвідченим "мануфактурникам" і поступилися з рахунком 6:0. "Віза Вторма" здобула девяту перемогу і завершила перше коло абсолютним лідером чемпіонату.

Нищівної поразки на завершення першого кола зазнав СК "Городенка". Несподівано легко "прогулялися" козаки з "Козацького Острова", розгромивши суперника з рахунком 11:3. Ця перемога вивела козаків на другу позицію у турнірній таблиці.

Інтригуючим вийшов матч між "Курінь-Пас" та "Sandalino". Правда, перший тайм краще вийшов у "курінних", які тричі відзначилися і не давали супернику отямитися з дороги (коломияни довго святкували прихід Нового року і впритул прибули на матч). Та у другій половині гості відчули смак двох голів і були близькі, щою заробити нічию, але вкотре на останніх хвилинах грають не дисципліновано і не реалізовують свої моменти як неодмінно пропускають у свої ворота. І цей матч закінчився перемогою "Курінь-Пасу" з рахунком 4:2.

Першу перемогу у чемпіонаті відсвяткували молоді "Медики". І хоч суперник в них був не простий - "Ураган - 4", вони добре налаштувалися на боротьбу і за рахунок більшого бажання зуміли "перебігати" "енергетиків". Цього разу ураганівцям не вдавалася гра, не виручив і їх "коньок" – гра з п'ятим польовим. У підсумку перемога "Медика" з рахунком 5:3.

Завершував тур матч між МФК "Ревера" та "Газовик". Тут "газовики" одноосібно виконали гольову місію за себе і за суперника. Всі голи забивали самі, а Боришкевич з Данищуком відзначилися "хет-триками". У підсумку – 11:1. До речі, ще троє гравців у цьому турі тричі "записали" свої прізвища як автори голів. А 9-й тур видався найрезультативнішим у першому колі.

У першому колі залишилось провести ще один матч між "Козацьким Островом" та "Ураганом-2 Коледж фізичного виховання" (він запланований на середу 13 січня 16:00). А у змаганнях настає перерва до суботи 16 січня. У цей день розпочнеться друге коло матчами 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО. А у неділю 17 січня пройдуть матчі 10-го туру.



ТАБЛО ДЕВ'ЯТОГО ТУРУ:



"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – 6:0 (3:0).

03 січня. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 120 глядачів.

Голи: І. Кушецький 2, В. Гурак 5, Р. Москалик 14, І. Білик 19, Я. Семянчук 20, І. Подолюк 24.

"Віза Вторма": О. Орищук, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, О. Януш, І. Білик, Я. Семенчук, Є. Борсук. Тренер – В. Перепічка.

"Ураган-2 КФВ": Т. Левандівський, А. Демяник, М. Микитюк, А. Голей, М. Масевич, О. Негела, П. Сенюк, А. Душинський, А. Муравський. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: А. Демяник (15).

Арбітри: І. Дебенко, І. Салаш, П. Липецький, А. Нізола.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – "КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" - 3:11 (0:5).

03 січня. 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: Ю. Гавриш 27, 27, В. Валовський 28 – Т. Овчар 3, 3, 21, О. Блонський 4, Р. Семенчук 6, 25, Р. Третяк 14, Т. Воробець +18, Р. Галка 20, 22, Б. Ольшанецький 23 .

СК "Городенка": І. Григорів, О. Григорів, Ю. Гавриш, Т. Петришин, В. Гультай, Д. Човганюк,Р. Михайлюк, В. Валовський, Р. Барик. Тренер – М. Кривко.

"Козацький Острів": М. Назарук, О. Ольшанецький, Б.Ольшанецький, О. Блонський, Р. Третяк, Р. Семенчук, Р. Галка, Т. Овчар, А. Вацеба, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

Попередження: В. Гультай (13), Д. Човганюк (29).

Вилучення: В. Гультай (18) – за друге попередження.

Арбітри: І. Салаш, І. Дебенко, А. Нізола, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



"Ураган-4" (Івано-Франківськ) – "МЕДИК" (Івано-Франківськ) – 3:5 (1:2).

03 січня. 18.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: Д. Андрусяк 9, Ю. Костишин 18, Т. Кузик 30 - Н. Прокопів 8, 23, 27, А. Филипів 13, Б. Кучак 24.

"Ураган - 4": Т. Качур, Т. Кузик, М. Слободян, Д. Андрусяк, Р. Остафійчук, Ю. Костишин, П. Кіфяк, І. Кіфяк, А. Клебан, В. Лесів, В. Сергенюк.. Тренер – В. Гундяк.

"Медик": Ю. Логажевський, З. Василик, Н. Прокопів, А. Филипів, Т. Василів, Б. Пиндиківський, Я. Стовпюк, Б. Кучак, О. Твердохліб. Тренер – Р. Ярий.

Попередження: П. Кіфяк (23) – Б. Кучак (8), Н. Прокопів (30).

Арбітри: П. Липецький, А. Нізола, І. Дебенко, І. Салаш.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – "SANDALINO" (Коломия) – 4:2 (3:1).

03 січня. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи: В. Лещук 5, 11, +28, Т. Томин 9 – О. Тодорак 15, В. Маковійчук 28.

"Курінь-Пас": Н. Василишин, М. Ліпатов, В. Тодорів, О. Блізнюков, В. Пятковський, В. Лещук, Т. Томин, Р. Зубкевич. Тренер – В. Белей.

"Sandalino": В. Мегдиник, І. Гавадзюк, І. Крамар, В. Маковійчук, П. Іваничук, Н. Маковійчук, В. Данищук, О. Тодорак, І. Урбанович, І. Коржук. Тренер – В. Корнута.

Попередження: Р. Зубкевич (28), Т. Томин (29).

Арбітри: А. Нізола, П. Липецький, І. Салаш, І. Дебенко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – ГАЗОВИК" (Івано-Франківськ) – 1:11 (0:5).

03 січня. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: Р. Вірстюк 2, 22, В. Данищук 6, 14, 14, О. Барановський 8, Б. Оринчак авт. 17, В. Боришкевич 21, 28, 30, Р. Курташ 24, М. Басараб 25.

МФК "Ревера": О. Макогон, В. Бриндзей, Ю. Федчишин, В. Рій, М. Курчій, І. Сорока, Л. Куріш, Р. Ципердюк, Т. Фітьковський, Д. Білоусов. Тренер – В. Рій.

"Газовик": В. Кучера, А. Вандзіляк, О. Локатир, С. Локатир, Р. Вірстюк, Р. Курташ, В. Боришкевич, О. Барановський, М. Басараб, В. Данищук, Ю. Іванишин, М. Макогон, Б. Оринчак. Тренер – І. Данилишин.

Попередження: Р. Ципердюк (12), О. Макогон (25) – В. Боришкевич (10), В. Данищук (12).

Вилучення: О. Макогон (29) – за друге попередження.

Арбітри: І. Дебенко, І. Салаш, П. Липецький, А.Нізола.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

БОМБАРДИРИ: 12 – Швед Назар ("Ураган-2 КФВ"), 11 – Боришкевич Володимир ( "Газовик"), 10 – Подолюк Ігор ("Віза Вторма"), 9 – Крикунов Володимир ("Курінь-Пас"), 9 – Гурак Василь ("Віза Вторма"), 8 – Слободян Михайло ("Ураган-4").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ у матчах 1/8 Кубка АМФІФО: Макогон О. ("Ревера"), Гультай В. ("Городенка").


Прес-служба АМФІФО