Новини :: Футзал

|

Першість області з футзалу. Огляд матчів сьомого туру

Першість області з футзалу. Огляд матчів сьомого туру

МФК "Долина" перша на проміжному фініші першості області з футзалу серед команд першої ліги.

Заключний матч першого кола долиняни проводили вдома проти обласних податківців. Вже на першій хвилині гості несподівано для господарів повели у рахунку. Та швидкий гол не зламав господарів і через кілька хвилин вони зрівняли рахунок, а усередині тайму вже були впереді. Однак, не довго, бо знову пропустили. Та на перерву долиняни все-таки пішли, перемагаючи "ДПС". Друга половина матчу знову проходила за сценарієм МФК "Долина", однак, реалізуй гості моменти у дебюті другого тайму, рахунок міг бути іншим. Та, кажуть, що дома і стіни допомагають. Саме так можна сказати про кінцівку матчу. Чотири м’ячі влетіли у ворота "ДПС", а відповіли гості тільки раз. Впевнена перемога з рахунком 7:3 дозволила футзалістам з Долини піти на перерву лідером першості.

Переможно завершили перше коло футзалісти із Снятина. Вони на виїзді впевнено здолали ямницький "Вихор". Все вирішилося на початку другого тайму, коли гості вправно скористалися своїми нагодами забити першими. Ямничани спочатку швидко "доганяли" суперника, але коротка лава запасних не дозволила хоча б втримати нічию. МФК "Снятин" переміг "Вихор" з рахунком 5:2.

Принциповим видався матч між делятинським "Прутом" та "Легіоном" з Івано-Франківська. Суперники добре знають один одного ще з минулих сезонів і пам’ятають свої двобої. Та й цієї першості у них справи не ладяться. "Легіон" має досить хороших виконавців, а гри і результату поки що нема. "Прут" взагалі без очок, хоч також чинить гідний опір суперникам. Все це неабияк інтригувало перед початком матчу. Майже весь перший тайм гравці шукали ключа до воріт один одного і тільки дві останні хвилини першого тайму стали над результативними. 3:2 "Прут" іде на перерву перемагаючи. У перерві не обійшлося без серйозної чоловічої розмови серед "легіонерів". І вже дебют другого тайму за "Легіоном". Спочатку Олександр Єжижанський зрівняв рахунок, зробивши "хет-трик", а пізніше вивів партнерів вперед. Почин колеги вдало підтримав дублем Руслан Луців і вже стало зрозумілим, що "легіонери" слів на вітер не кидають. Хоч десятинці й забили ще один гол, але Єжижанський був невблаганним і останнє слово у гольовій феєрії було за ним. У підсумку перемога "Легіону" з рахунком 7:4.

Справжню Новорічно-різдвяну несподіванку "приготували" микуличинські футзалісти. Вперше за шість років виступів в обласних змаганнях вони не змогли добратися на матч до Івано-Франківська. Причина банальна – не було гравців. Одні хворі, інші на роботі, ще інші … Тренер МФК "Микуличин" зателефонував за годину до матчу і, вибачаючись, повідомив про неявку. Згідно Регаламенту обласних змагань – це технічна поразка з рахунком 5:0. Але останнє рішення за контрольно-дисциплінарною комісією АМФІФО. "Helix-Галицький Двір" провів повноцінне післяноворічне тренування і, очевидно, здобув п’яту перемогу у першості, вийшовши на другу сходинку турнірної таблиці.

Друге коло першості розпочнеться у неділю 17 січня, а у суботу 16 січня шість учасників першої ліги вступлять у боротьбу за Кубок АМФІФО з 1/8.



ТАБЛО СЬОМОГО ТУРУ:



МФК "ДОЛИНА" (Долина) – "ДПС" (Ів.-Франківська область) - 7:3 (3:2).

3 січня. 14.00. Долина. Спортзал ДЮСШ. 150 глядачів.

Голи: В. Лаврінок 3, 21, М. Гошовський 6, Р. Покачайло 8, Б. Гутник 22, О. Шатковський 23, І. Паньків 24 – А. Паркулаб 1, 24, М. Сікач 7.

Долина: С. Димид, С. Вецко, Б. Гутник, В. Лаврінок, А. Громоляк, Р. Покачайло, І. Паньків, О. Шатковський, Г. Паращій, М. Гошовський. Тренер – С. Димид.

ДПС: С. Петруняк, В. Синишин, Р. Баланюк, А. Паркулаб, А. Гузьо, Ю. Балагурак, М. Сікач, А. Шмиговський. Тренер – В. Яцишин.

Попередження: В. Лаврінок (21) – А. Паркулаб (22), В. Синишин (23).

Арбітри: Т. Демянчук, В. Гронський, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.



"ПРУТ" (Делятин) – "ЛЕГІОН" (Івано-Франківськ) - 4:7 (3:2).

4 січня. 14.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 20 глядачів.

Голи: В. Кочержук 10, Р. Ківнюк 11, М. Виксюк 12, В. Кіщук 21 – О. Єжижанський 11, 12, 14, 16, 24, Р. Луців 15, 18.

Прут: М. Ключівський, В. Кочержук, В. Кіщук, Р. Зупник, М. Виксюк, Р. Ківнюк, І. Цурак, М. Довбенюк. Тренер – Р. Зупник.

Легіон: Д. Козак, О. Гашинський, В. Дудяк, І. Ковальчук, А. Ковальчук, Є. Слободян, Р. Луців, О. Єжижанський, В. Медвідь, Б. Савчук, Р. Глинка. Тренер – Р. Глинка.

Попередження: І. Цурак (15), Р. Зупник (16) – В. Медвідь (11).

Арбітри: Т. Демянчук, В. Гронський, П. Липецький, Б. Морозюк.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.



"HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) – 5:0 (технічна перемога івано-франківців через неявку МФК "Микуличин").



"ВИХОР" (Ямниця) – МФК "СНЯТИН" (Снятин) – 2:5 (1:1).

4 січня. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: А. Бибик 8, Л. Ринзак 15 – В. Романюк 9, 19, І. Коваль 15, 16, Н. Синюк 19.

Вихор: Н. Ванченко, А. Бибик, В. Наконечний, Н. Павлів, В. Гринькевич, Л. Ринзак. Тренер – Р. Смеричанський.

Снятин: М. Данищук, І. Краєвський, В. Романюк, І. Шинкарик, О. Круглов, Н. Синюк, І. Ориджук, І. Коваль, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.

Попередження: І. Коваль (8).

Арбітри: Б. Морозюк, Т. Демянчук, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.



З турнірною таблицею та результатами першості Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ПЕРШІСТЬ ПЕРШОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

БОМБАРДИРИ: 11 – Тарас Турчинський (МФК "Снятин"), 8 – Віталій Мухтаров ("Вихор"), 8 – Микола Сікач ("ДПС"), 8 – Олександр Єжижанський ("Легіон").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ: Семенюк Борис ("Микуличин"), Цурак Ігор ("Прут").


Прес-служба АМФІФО