Новини :: Футзал

|

Першість області з футзалу. Огляд матчів дев'ятого туру

Першість області з футзалу. Огляд матчів дев'ятого туру

Заявку на перемогу в першості області з футзалу серед команд першої ліги зробили минулої неділі футзалісти МФК "Долина", які на виїзді перемогли одного з конкурентів – "Helix-Галицький Двір". Матч розпочався повільно, гравці довго контролювали м'яч, старалися розіграти його до вірного, знайшовши прогалину в захисті. Така тактика обох команд успіху не приносила. І тільки по перерві волиняни розіграли красиву комбінацію, яку результативно завершив досвідчений гравець Юрій Іванишин, який саме в цьому матчі дебютував у складі МФК "Долина". Гол не заставив "будівельників" іти штурмом на ворота суперника. Відчувалася емоційна надломленість івано-франківців після прикрої поразки в Кубку АМФІФО. Та ще й не таланило їм при завершенні атак. Врятувати очко "Helix-Галицький Двір" сподівався, коли на останній хвилині Роман Федорук усе-таки забив гостям. Але швидкий Василь Лаврінок на тій же останній хвилині двічі засмутив івано-франківців і приніс таку важливу перемогу в цьому матчі.

Ще один лідер першості МФК "Снятин" зустрічався з МФК "Микуличин". Після дошкульної поразки в Кубку АМФІФО снятинці добре налаштувалися на матч з горянами, адже пам'ятали про матч першого кола вдома, де перемога їм дісталася у важкій боротьбі. Та у звітному матчі боротьби не вийшло. Микуличинці знову приїхали на матч у неповному складі, і це дозволило "Снятину" легко переграти суперника з рахунком 6:0.

Традиційно важко грають між собою друзі-суперники "Легіон" та "Вихор" з Ямниці. Нагадаємо, що в першому колі вони розійшлися "миром" – 5:5. Звітний поєдинок розпочався обопільними атаками, і вже на третій хвилині Любомир Ринзак виводить ямничан вперед. Цей гол тримав у напрузі всіх аж до останніх хвилин, коли Олександр Єжижанський зрівняв ситуацію в матчі. Здавалося, що й цього разу буде нічия, та вже за хвилину Василь Ілащук знову забив за "Вихор". І все-таки "Легіон" був близький до чергового "миру", якби за кілька секунд до сирени м'яч не влучив у свого гравця на шляху до воріт суперника.

Не вийшло боротьби в ще одному матчі між "ДПС" та "Прутом" з Делятина. Вісім м'ячів загалом забили податківці горянам і не пропустили жодного. А їх гравець Микола Сікач відзначився аж п'ятьма голами та вийшов у лідери серед бомбардирів ліги.



ТАБЛО ДЕВ'ЯТОГО ТУРУ:



"HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – МФК "ДОЛИНА" (Долина) – 1:3 (0:0).

31 січня. 11:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: Р. Федорук (24) – Ю. Іванишин (15), В. Лаврінок (24, 24).

"Helix-Галицький Двір": М. Трач, Д. Федик, О. Гнатишин, Т. Гнатишин, Ю. Дзюбінський, П. Петрунчак, Я. Демків, В. Яценко, Т. Онуфрак, В. Щербина, А. Новицький, Р. Федорук, М. Кравців. Тренер – Т. Гнатишин.

МФК "Долина": С. Димид, С. Вецко, В. Лаврінок, Р. Покачайло, І. Паньків, О. Шатковський, М. Гошовський, Ю. Іванишин, А. Громоляк. Тренер – С. Димид.

Попередження: Ю. Дзюбінський (14) – І. Паньків (9).

Арбітри: Я. Вовчок, Б. Морозюк, Я. Добрянський, В. Юрчишин.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.



МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) – МФК "СНЯТИН" (Снятин) – 0:6 (1:1).

31 січня. 12:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: В. Романюк (7, 21), І. Шинкарик (11, 22), Т. Турчинський (12), І. Коваль (23).

МФК "Микуличин": А. Вередюк, Д. Петращук, М. Ліхновський, Ю. Желіховський, О. Чорнописький, Д. Мотрук. Тренер – Д. Петращук.

МФК "Снятин": М. Данищук, Т. Турчинський, Ю. Петришин, І. Маруцан, І. Краєвський, В. Романюк, І. Шинкарик, О. Круглов, Н. Синюк, І. Ориджук, І. Коваль, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.

Попередження: М. Ліхновський (12) – Ю. Петришин.

Арбітри: Я. Добрянський, В. Юрчишин, Я. Вовчок, Б. Морозюк.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.



"ДПС" (Івано-Франківськ) – "ПРУТ" (Делятин) – 8:0 (4:0).

31 січня. 13:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: М. Сікач (3, 11, + 15, 21, на 23 не реалізував 6-метровий удар, 24), А. Паркулаб (6), Ю. Балагурак (9, 20).

"ДПС": О. Шмиговський, Р. Баланюк, А. Паркулаб, А. Гузьо, Ю. Балагурак, М. Сікач, В. Бучинський, П. Ткаченко. Тренер – В. Яцишин.

"Прут": М. Ключівський, В. Кочержук, В. Кіщук, Т. Кучак, Р. Зупник, Р. Ківнюк, І. Цурак, М. Довбенюк. Тренер – Р. Зупник.

Попередження: Ю. Балагурак (2), Р. Баланюк (10) – М. Довбенюк (10), І. Цурак (12), Р. Зупник (22).

Вилучення: М. Довбенюк (15 – друге попередження).

Арбітри: Я. Вовчок, Б. Морозюк, В. Юрчишин, Я Добрянський.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.



"ЛЕГІОН" (Івано-Франківськ) – "ВИХОР" (Ямниця) – 1:2 (0:1).

31 січня. 14:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: О. Єжижанський (21) – Л. Ринзак (3), В. Ілащук (22).

"Легіон": О. Гашинський, В. Дудяк, І. Ковальчук, Б. Савчук, В. Медвідь, В. Атаманчук, О. Вінтоняк, Т. Гаврон, Р. Луців, О. Єжижанський, Р. Глинка. Тренер – Р. Глинка.

"Вихор": І. Малик, В. Наконечний, О. Зубяк, В. Ринзак, Я. Гандера, В. Ілащук, Г. Галіпчак, А. Гелей Л. Ринзак. Тренер – Р. Смеричанський.

Попередження: Б. Савчук (5), О. Єжижанський (10) – В. Ілащук(17), О. Зубяк (22).

Арбітри: В. Юрчишин, Я. Добрянський, Я. Вовчок, Б. Морозюк.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами першості Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ПЕРШІСТЬ ПЕРШОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

БОМБАРДИРИ: 14 – Сікач Микола ("ДПС"); 13 – Турчинський Тарас (МФК "Снятин"); 12 – Єжижанський Олександр ("Легіон"); 10 – Романюк Володимир (МФК "Снятин"), Лаврінок Василь (МФК "Долина").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ: Довбенюк М. ("Прут").


Прес-служба АМФІФО