Новини :: Турніри

|

Відбувся зональний етап обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!"

Відбувся зональний етап обласних змагань з міні-футболу Граємо за Україну разом!

Сьогодні, 6 лютого, на спортивних майданчиках Івано-Франківська, Коломиї, Снятина, Рогатина та Долини пройшли ігри зонального етапу обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дітей 2002 року народження і молодші.

Змагання проводяться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя; залучення дітей до систематичних занять футболом та їх оздоровлення; об'єднання усіх, хто вболіває за український футбол, під гаслом "Граємо за Україну разом!"

У фінальну частину, яка відбудеться 13-14 лютого 2016 року в м.Івано-Франківську, вийшли команди "Прикарпаття-І" Івано-Франківськ (переможець І зони), "Ніка-І" Івано-Франківськ (2-е місце І зони), "Ніка-ІІ" Івано-Франківськ (переможець ІІ зони), "Прикарпаття-ІІ" Івано-Франківськ (2-е місце ІІ зони), Долинська ДЮСШ (переможець ІІІ зони), Рогатинська ДЮСШ (переможець IV зони), Снятинська ДЮСШ "Колос" (переможець V зони), Косівська ДЮСШ (переможець VІ зони).

У фінальній частині команди будуть розділені на дві групи "А" і "Б", в яких будуть змагатися за коловою системою в одне коло. Далі команди, що посядуть у групах 3-і та 4-і місця зіграють між собою стикові матчі (3А-3Б; 4А-4Б). Команди, які фінішують у групах на перших та других місцях, проведуть півфінальні матчі (1А-2Б; 1Б-2А), переможці яких розіграють головні нагороди змагань, а переможені – посперечаються за загальне 3-є місце на турнірі.