Новини :: Турніри

|

На вихідних пройдуть обласні змагання з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дівчат

На вихідних пройдуть обласні змагання з міні-футболу Граємо за Україну разом! серед дівчат

27-28 лютого на спортивних майданчиках Івано-Франківська відбудуться обласні змагання з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дівчат 2001 року народження і молодші.

Змагання проводяться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя; залучення дівчат до систематичних занять футболом та їх оздоровлення; об'єднання усіх, хто вболіває за український футбол, під гаслом "Граємо за Україну разом!"; виявлення переможця та призерів обласних змагань.

Загальне керівництво обласних змагань з міні-футболу серед дівчат 2001 року народження і молодші здійснює обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на комітет з проведення змагань, комітет дитячо-юнацького футболу та комітет арбітрів ІФФФ.

До участі в змаганнях допускаються команди ДЮСШ та ДЮФК. Вік дівчат 2001 рік народження і молодші. Змагання проводяться за коловою системою в одне коло за правилами гри у футзал футзальним м’ячем. Склад команди: 12 гравців, тренер-представник. Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар).

Команда, яка посяде І-е місце, буде нагороджена кубком та дипломом. Гравці, тренер – медалями. Команди призери, які посядуть ІІ-е та ІІІ-є місця, будуть нагороджені дипломами. Гравці, тренери – медалями.


РЕГЛАМЕНТ проведення обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" серед дівчат 2001 р.н. і молодші

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу