Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань

Відбулось засідання Комітету з проведення змагань

30 березня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань, на якому були прийняті наступні рішення:

1. На адресу Івано-Франківської обласної федерації футболу надійшов лист від футбольного клубу "Покуття-Євромодуль" (Снятин), в якому керівництво клубу повідомило Комітет з проведення змагань ІФФФ, що команда "Покуття-Євромодуль" не буде приймати участь в обласних змаганнях з футболу сезону 2016 року. В зв’язку з цим відповідні зміни були внесені у Календар чемпіонату першої обласної ліги з футболу.

Отже, в групі "А" в першому турі футбольний клуб "Ніка-Івано-Франківськ" буде вільний від ігор.

2. Комітет з проведення змагань на прохання футбольних клубів "Бескид" (Надвірна) і "Турка-Сандаліно" (Турка) змінив час початку матчу 1-го туру першої ліги обласного чемпіонату у групі "А" між цими командами (3 квітня 2016р.): юнаки – 12:00, дорослі – 14:00.

3. У зв’язку з передчасною смертю ветерана городенківського футболу Володимира Батури, похорони якого пройдуть найближчими вихідними, поєдинок 1-го туру першої ліги обласного чемпіонату у групі "А" між командами "Оскар" (Підгір’я) – "Пробій" (Городенка), який мав відбутися 3 квітня 2016р., перенесений на пізніший термін.

Комітет з проведення змагань ІФФФ