Новини :: Асоціація аматорського футболу України

|

"Тепловик Прикарпаття" – "Агробізнес" – 0:3, ЧУ серед аматорів, Група 3, 1-й тур

Тепловик Прикарпаття – Агробізнес – 0:3, ЧУ серед аматорів, Група 3, 1-й тур

Івано-Франківський "Тепловик Прикарпаття" поєдинком з "Агробізнесом" з Волочиська стартував у чемпіонаті України серед аматорських команд сезону 2016 року.

Суперники протягом усього першого тайму демонстрували швидкий футбол, намагалися не відсиджуватися в захисті. До 35-ї хвилини на полі центрального міського стадіону "Рух" точилася рівна боротьба. Прикарпатці ні в чому не поступалися чемпіону та володарю Кубка Хмельницької області, аж поки у вище згаданий час після подачі м’яча гостями з кутового Віталій Пархун, граючи на випередження, не зрізав "круглого" у власні ворота. Хмельничанам забитий гол додав упевненості, у діях гравців "Тепловика" навпаки з'явилася поспішність і нервозність. На 39-й хвилині обрізка на своїй половині поля коштувала господарям виходу сам-на-сам з Владиславом Генсьором граючого тренера хмельничан Андрія Донця й другого забитого м’яча.

Після перерви протистояння також проходило на підвищених швидкостях з великою кількістю боротьби за м'яч і центр поля. Гості грали за рахунком, а прикарпатці ніяк не могли підібрати ключі до щільної оборони "Агробізнесу". Навіть вилучення Павла Якубіка на 69-й хвилині за грубий фол у центрі поля не зупинило атакуючий порив франківчан. Але... Більш досвідчений суперник у компенсований час довів рахунок до великого, коли Олег Якубик майстерно за високою траєкторією закинув м’яч за комірець Генсьору.

"Тепловик Прикарпаття" (Івано-Франківськ) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 0:3 (0:2)

17 квітня 2016 р. 15:00. МЦС "Рух". м.Івано-Франківськ. 1500 глядачів. +23°C

Арбітри: Юрій Малаха, Юрій Ковальчук, Юрій Кравченко (усі – Львів)

4-й арбітр: Ігор Загнибіда (Івано-Франківськ)   Спостерігач арбітражу: Ігор Каліта (Чернівці)

"Тепловик Прикарпаття": В.Генсьор, В.Витак, Р.Барчук, Р.Горбатий (Ю.Грона, 46, (А.Самочко, 78)), Я.Вацеба, П.Якібчук, В.Пархуць (А.Кукурудз, 46), Н.Гуменюк (Ю.Павлів, 66), В.Красій, Б.Оринчак, І.Легкий. Тренер: Василь Яцурак

"Агробізнес": І.Коцій, С.Шум, А.Когут, Д.Грицик, А.Слотюк (О.Кубик, 73), Д.Юхимович, О.Бабак (А.Думанюк, 69), А.Донець, А.Скакун (В.Пюрко, 89), Т.Пліс, Т.Даньків (А.Буряк, 89). Тренер: Андрій Донець

Голи: В.Пархуць (35, 0:1 - автогол), А.Донець (39, 0:2), О.Кубик (90+2, 0:3)

Попередження: Б.Оринчак (24), Я.Вацеба (37), Р.Барчук (64), І.Легкий (74) – Д.Юхимович (22), С.Шум (56)

Вилучення: П.Якібчук (69) – "Тепловик Прикарпаття"

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу