Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

20 квітня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Локатир Святослав ("Карпати" Брошнів-Осада, дорослі), Шайбан Роман ("Сокіл" Павлівка, дорослі), Данилюк Богдан (ФК "П’ядики" П’ядики, юнаки).

2. Про поведінку віце-президента ФК "Чайка" Вільхівці п. Р.Бичая під час проведення календарного матчу першості області з футболу сезону 2016 року між командами "Дельта" Гвіздець – "Чайка" Вільхівці.

3. Рапорт спостерігача арбітражу ІФФФ п. В.Лабенського про інцидент, що мав місце під час матчу першості області з футболу сезону 2016 року між командами "Прут" Делятин – "Арсенал" Вербовець (дорослі склади).

4. Про неявку юнацького складу ФК "Гал-Вапно" Галич на календарний матч чемпіонату області з футболу сезону 2016 року між командами "Нафтовик" Долина – "Гал-Вапно" Галич.

5. Лист Городенківської районної федерації футболу про припинення участі ФК "Пробій" Городенка в чемпіонаті області з футболу сезону 2016 року.

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Локатир Святослав ("Карпати" Брошнів-Осада, дорослі) – 3 гри, Шайбан Роман ("Сокіл" Павлівка, дорослі) – 1 гра, Данилюк Богдан (ФК "П’ядики" П’ядики, юнаки) – 1 гра.

2. Суворо попередити віце-президента ФК "Чайка" Вільхівці п. Р.Бичая за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Чайка" Вільхівці до 29.04.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (за неетичну, некоректну поведінку під час матчу віце-президента ФК "Чайка" Вільхівці п. Р.Бичая).

3. Суворо попередити ФК "Прут" Делятин за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року.

4. Суворо попередити ФК "Гал-Вапно" Галич за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Гал-Вапно" Галич до 29.04.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (за неявку юнацької команди на матч чемпіонату області з футболу).

5. У відповідності до листа Городенківської районної федерації футболу зняти ФК "Пробій" Городенка з числа учасників чемпіонату Івано-Франківської області з футболу сезону 2016 року.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ - Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу