Новини :: Шкіряний м’яч

|

Заболотівська ЗОШ переможець обласного фінального етапу турніру "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2004 р.н.

Заболотівська ЗОШ переможець обласного фінального етапу турніру Шкіряний м'яч серед юнаків 2004 р.н.

20 квітня в м.Івано-Франківськ на стадіоні "Юність" пройшли фінальні змагання IV обласного етапу Всеукраїнського турніру на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед дітей 2004 року народження.

У змаганнях брали участь чотири шкільні команди області, які виявились найкращими за своїх суперників на попередніх етапах: Тисменичанська ЗОШ, Заболотівська ЗОШ, Калуська ЗШ №6 та Коломийська ЗШ №1.

Перше місце виборола команда Заболотівської ЗОШ Снятинського району, яка і буде представляти Івано-Франківську область на Всеукраїнських зональних змаганнях, які відбудуться у травні-червні 2016 року.

Заболотівська ЗОШ Снятинського району

Другою фінішувала команда Калуської ЗШ №6, третє місце посіла Тисменичанська ЗОШ.

У відповідності до Регламенту змагань та згідно рішенню Оргкомітету з проведення обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" фінальний обласний етап проходив за системою з вибуванням. Згідно результатів жеребкування були визначені півфінальні пари, які у запеклому протистоянні між собою виявили фіналістів:

Калуська ЗШ №6 – Коломийська ЗШ №1 – 0:0 (пенальті 5:4)

Заболотівська ЗОШ – Тисменичанська ЗОШ – 0:0 (пенальті 4:2)

За результатами поєдинків стадії 1/2 фіналу за 3-є місце мали змагатись команди Коломийської ЗШ №1 та Тисменичанської ЗОШ. У зв’язку з відмовою команди Коломийської ЗШ №1 приймати участь у грі за 3-є місце, коломиянам була зарахована технічна поразка. У фіналі команда Заболотівської ЗОШ з рахунком 2:1 переграла однолітків Калуської ЗШ №6.

В урочистій церемонії нагородження лауреатів змагань взяли участь начальник Івано-Франківського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Михайло Федорович Стефанків, заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Андрійович Луцький і голова Івано-Франківської міської федерації футболу Віктор Михайлович Юзик.

Переможцям і призерам турніру вручили кубки, медалі та грамоти. Також були названі кращими в номінаціях та відзначені індивідуальними призами:

  • Кращий воротар – Роман Барнич (Калуська ЗШ №6)
  • Кращий захисник – Валентин Досяк (Заболотівська ЗОШ)
  • Кращий нападник – Микола Попадюк (Заболотівська ЗОШ)
  • Кращий гравець – Василь Лукач (Тисменичанська ЗОШ)

  • Обласний фінальний етап турніру Шкіряний м'яч
    Обласний фінальний етап турніру Шкіряний м'яч
    Обласний фінальний етап турніру Шкіряний м'яч

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу