Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Наступного тижня керівники області та міста порадяться як створити футбольний клуб в Івано-Франківську

Наступного тижня керівники області та міста порадяться як створити футбольний клуб в Івано-Франківську

25 квітня відбудеться нарада з питання створення футбольного клубу у м.Івано-Франківську за участю голови обласної ради Олександра Сича, голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа.

На нараду запрошені заступники голів обласної ради, обласної державної адміністрації, міського голови, голови постійних комісій обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків і з питань гуманітарної політики та свободи слова, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим.

Також 26 квітня відбудеться пленарне засідання 5-ї сесії Івано-Франківської міської ради. Одним із питань порядку денного буде питання "Про народний футбольний клуб "Прикарпаття". Доповідає міський голова Руслан Марцінків.

За словами директора Департаменту молодіжної політики та спорту міськвиконкому Віталія Матешко бюджетна комісія Івано-Франківської міської ради погодилася виділити 1 млн. грн. на відновлення футбольного клубу "Прикарпаття". Остаточне рішення – за сесією міськради. Планується, що ще 1 млн. грн. клуб отримає з обласного бюджету, а ще 2 млн. грн. – вкладуть у розвиток франківського футболу інвестори.

За матеріалами прес-служб Івано-Франківських обласної та міської рад