Новини :: Асоціація аматорського футболу України

|

Представляємо ФК "Вінниця" (Вінниця)

Представляємо ФК Вінниця (Вінниця)

Сьогодні, 23 квітня, матчем у Волочиську стартував другий тур у групі "3" національного чемпіонату серед аматорських команд сезону 2016 року. На стадіоні "Юність" місцевий "Агробізнес" приймав тернопільську "Ниву". В середині першого тайму господарям вдалася швидка контратака, і Тарас Даньків відкрив рахунок. Після перерви граючий тренер хмельничан Андрій Донець з одинадцятиметрової позначки забив другий м’яч. Рахунок 2:0 до фінального свистка не змінився. "Агробізнес" набирає 6 очок і стає одноосібним лідером групи "3".

У неділю, 24 квітня, івано-франківський "Тепловик" на своєму домашньому стадіоні "Гірка" прийматиме футбольний клуб "Вінниця". Для вінничан це буде перша гра в чемпіонаті.

Футбольний клуб "Вінниця" має семирічну історію. Спочатку з'явилась команда КФКС, яка грала на першість області, і нею опікувався спортивний комітет. Паралельно з нею з'явилася команда "Держслужбовець", яку заснувала група державних службовців на чолі з Дмитром Руденком і Андрієм Михайленком. "Держслужбовець" грав у першості міста. Міський спорткомітет був незадоволений грою КФКС (2007-2008 рр.) – тому вирішили об’єднати команди КФКС і "Держслужбовець".

У липні 2012 року команда змінила назву на ФК "Вінниця". В останні роки команда досягає чи не найвищих результатів у регіональному аматорському середовищі та аматорському Кубку України.

Досягнення:

Чемпіон Вінницької області – 2012/13

Срібний призер Вінницької області – 2013/14, 2014/15

Володар Кубка Вінницької області – 2013

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу