Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

1 червня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравця Трушина Андрія («Сокіл» Павлівка, юнаки).

2. Про запізнення початку календарної гри першості області з футболу сезону 2016 року між командами «Хутровик» Тисмениця – «Нептун» Заболотів (дорослі склади), у зв’язку з наданням представником команди «Нептун» Заболотів із запізненням заявочного листа команди (запізнення склало 20 хв.).

3. Про дострокове припинення календарної гри першості області з футболу сезону 2016 року між командами «Прут» Делятин – «Карпати» Кути (дорослі склади), у зв’язку з тим, що у другому таймі в складі команди «Карпати» Кути залишилось 6 (шість) футболістів.

4. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. І. Овчара про інцидент, що мав місце під час проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2016 року між командами «Карпати» Брошнів-Осада – «Тепловик-ДЮСШ №3» Івано-Франківськ (дорослі склади), а саме: після закінчення першого тайму, заходячи до суддівської кімнати голова Рожнятівської районної федерації футболу Іван Шикеринець прорвався до арбітрів і вдарив арбітра Лавріва Олексія ззаду по ногах, при цьому вів себе агресивно і погрожував арбітру.

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. Дискваліфікувати гравця, який був вилучений з поля: Трушин Андрій («Сокіл» Павлівка, юнаки) – 1 гра.

2. Суворо попередити ФК «Нептун» Заболотів за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК «Нептун» Заболотів до 10.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 100,00 гривень (за запізнення на матч першості області).

3. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК «Карпати» Кути до 10.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (прибуття команди на матч в неповному складі і припинення матчу через те, що в команді на поле залишилось менше 7-ми футболістів). Зарахувати команді «Карпати» Кути технічну поразку (–:+), відповідно команді «Прут» Делятин – технічну перемогу (+:–). Спеціалісту ІФФФ п. І. Фреїку внести відповідні зміни в турнірні таблиці першості області з футболу сезону 2016 року без урахування технічних даних матчу «Прут» Делятин – «Карпати» Кути.

4. Суворо попередити керівництво ФК «Карпати» Брошнів-Осада за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016 року (незабезпечення громадського порядку під час матчу). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК «Карпати» Брошнів-Осада до 10.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (незабезпечення безпеки бригади арбітрів під час матчу). Умовно дискваліфікувати стадіон «Карпати» смт. Брошнів-Осада до кінця 2016 року. Відсторонити безстроково від діяльності пов’язаної з футболом голову Рожнятівської районної федерації футболу п. І. Шикеринця. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати п. І. Шикеринця до 10.06.2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень (за неетичну, некоректну поведінку, грубі випади на адресу арбітрів). Зобов’язати ФК «Картати» Брошнів-Осада не допускати голову Рожнятівської РФФ п. І. Шикеринця на територію стадіону «Карпати» смт. Брошнів-Осада відвідувати домашні матчі ФК «Карпати» Брошнів-Осада обласних змагань з футболу до кінця футбольного сезону 2016 року. Поведінку голови Рожнятівської РФФ п. І. Шикеринця розглянути на черговому засіданні Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу