Новини :: Професіональний футбол

|

Черговий спаринг "Тепловика"

Черговий спаринг Тепловика

Не дивлячись на першу "штангу" з боку організаторів змагань на шляху до професійної ліги (не включення клубу до попереднього етапу розіграшу Кубка України через банальну довідку-підтвердження фінансового стану клубу) МФК "Тепловик" продовжує підготовку до сезону.

Наступним суперником наших футболістів стала стрийська "Скала", яка завдяки деяким змінам у структурі змагань ПФЛ у новому сезоні дебютуватиме у першій лізі ПФЛ України. Матч між суперниками відбувся у суботу 9 липня на стадіоні м. Моршина.

У цьому матчі тренерський штаб МФК "Тепловик" вдався до деяких перестановок гравців на позиціях з перших хвилин матчу і вже зміг розраховувати на допомогу "чистого" нападника Романа Барчука, який долучився до команди. А розпочав матч МФК "Тепловик" у такому складі: М. Плетеницький, А. Громоляк, В. Приймак, В. Француз, Я. Семянчук, Т. Бойко, В. Дербах, О. Януш, В. Боришкевич, Т. Овчар, Р. Барчук. Наші гравці з перших хвилин сміливо пішли в атаку і удару Боришкевича не вистачило кількох сантиметрів, щоб вже у дебюті відкрити рахунок. Більш досвідчені господарі одразу зрозуміли "натяк" гостей і підчас однієї з контратак "продемонстрували" як використовувати гольові моменти на мокрому полі, відкривши рахунок у матчі. До речі, перед матчем пройшов сильний дощ і футбольне поле стало надто мокрим, що також вносило певні корективи у дії гравців обох команд. Пропущений гол не вибив з колії підопічних Володимира Ковалюка і вони старалися більше контролювати м’яч, розігруючи його до вірного, однак на мокрому полі не все виходило. А під завісу першого тайму господарі знову "покарали" наш захист, чітко розігравши стандарт.

По перерві тренери провели ряд замін і гра вирівнялася. Господарі повністю замінили склад, а Володимир Ковалюк, як і у попередньому спарингу, з початку другого тайму зробив чотири заміни: замість Плетеницького, Семянчука, Бойка і Барчука вийшли Вульчин, Гапончук, Вацеба та Комар. Гравці старалися переломити хід матчу, але надто мокре поле (дощ у другому таймі продовжився) і зайвий поспіх у діях зводили нанівець їхні зусилля. Пізніше у гру вступили Б. Оринчак (О. Януш), О. Масник (В. Дербах), Р. Прошак (В. Приймак), В. Турчанський (Т. Овчар), Н. Данів (В. Боришкевич). Ці заміни не дозволили нашим гравцям змінити хід матчу та його підсумковий рахунок – 2:0. Це перша поразка нашої нової команди, яка додала тренерському штабу нових ідей для роздумів над формуванням складу команди. Саме розв’язанням цього завдання вони займатимуться вже з понеділка 11 липня на першому навчально-тренувальному зборі, який проходитиме у Івано-Франківську у режимі дворазових тренувань у поєднанні із спарингами.

Керівник прес-служби МФК "Тепловик" Ігор Овчар