Новини :: Апеляційний комітет

|

Відбулось засідання Апеляційного комітету ІФФФ

Відбулось засідання Апеляційного комітету ІФФФ

29 липня відбулось засідання Апеляційного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу з наступним порядком денним:

1. Про апеляцію ФК "Оскар" Підгір’я на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 29 червня 2016 року (протокол №11).

2. Про апеляцію п. І.Шикеринця на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 01 червня 2016 року (протокол № 7).

3. Про апеляцію ФК "Карпати" Коломия на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 15 червня 2016 року (протокол №9).

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Апеляційного комітету ІФФФ п. М.Марцинюка, Апеляційний комітет ІФФФ вирішив:

1. Апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 29 червня 2016 року (протокол №11) – задовільнити (частково), а саме: зменшити термін дискваліфікації гравцю ФК "Оскар" Підгір’я п. П.Цвеюку до 31 грудня 2016 року та умовно дискваліфікувати до 29 червня 2017 року. Відхилити розгляд апеляції щодо дискваліфікації гравця ФК "Оскар" Підгір’я п. Р.Стоцького у зв’язку з його відсутністю на засіданні Апеляційного комітету.

2. Залишити в силі рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 01 червня 2016 року (протокол №7), а саме: відсторонити безстроково від діяльності пов’язаної з футболом голову Рожнятівської районної федерації футболу п. І.Шикеринця. Внести зміни до п. 6, питання порядку денного №4 (протокол №7), а саме: у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати Рожнятівську районну федерацію футболу до 03 серпня 2016 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за неетичну, некоректну, агресивну поведінку п. І.Шикеринця під час матчу чемпіонату області з футболу "Карпати" Брошнів-Осада – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ – дорослі склади). Апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 01 червня 2016 року (протокол №7) – задовільнити (частково), а саме (протокол №7, питання порядку денного №4, п. 7): зобов’язати футбольний клуб "Карпати" Брошнів-Осада не допускати п. І.Шикеринця у межі ігрової зони під час проведення календарних домашніх матчів за участю ФК "Карпати" Брошнів-Осада в обласних змаганнях з футболу.

3. Апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ від 29 червня 2016 року (протокол №11) – задовольнити (частково), а саме: зменшити термін дискваліфікації гравцю ФК "Карпати" Коломия п. М.Сікачу з 3 (трьох) до 2 (двох) матчів.

З протоколами засідань Апеляційного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення Апеляційного комітету.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу