Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

17 серпня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Бойченюк Петро ("Вихор" Ямниця, дорослі), Мосейчук Юрій ("Гуцульщина" Косів, дорослі), Януш Олександр (НФК "Бурштин" Бурштин, U-18), Пипчак Юрій (ФК "Рогатин" Рогатин, U-18).

2. Про вилучення з технічної зони тренера ФК "Карпати" Брошнів-Осада п. В.Качура під час календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 років між командами ФК "Калуш" - ФК "Карпати" Брошнів-Осада.

3. Про інцидент, що мав місце під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2016-2017 років між командами "Хутровик" Тисмениця - "НФК Бурштин" Бурштин.

4. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. М.Марцинюка про порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами "Тепловик-ДЮСШ № 3" – "Вихор" Ямниця.


На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1. 2. Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Бойченюк Петро ("Вихор" Ямниця, дорослі) – 1 гра, Мосейчук Юрій ("Гуцульщина" Косів, дорослі) – 1 гра, Януш Олександр (НФК "Бурштин" Бурштин, U-18) – 1 гра, Пипчак Юрій (ФК "Рогатин" Рогатин, U-18) – 1 гра.

2. Суворо попередити тренера ФК "Карпати" Брошнів-Осада п. В.Качура за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. Відсторонити від виконання службових функцій та заборонити знаходитись в технічній зоні на 1 (одну) календарну гру обласних змагань з футболу тренера ФК "Капати" Брошнів-Осада п. В.Качура та дискваліфікувати умовно п. В.Качура до кінця першого кола сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Карпати" Брошнів-Осада до 26 серпня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

3. Суворо попередити тренера "Хутровик" Тисмениця п. Я.Трухана за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. Відсторонити умовно від виконання службових функцій тренера "Хутровик" Тисмениця п. Я.Трухана до кінця першого кола сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати "Хутровик" Тисмениця до 26 серпня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2016-2017 років "Хутровик" Тисмениця – "НФК Бурштин" Бурштин умовно дискваліфікувати стадіон в м.Тисмениця на 3 календарні матчі обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років.

4. Суворо попередити ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати "Тепловик-ДЮСШ № 3" Івано-Франківськ до 26 серпня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (відсутність радіоінформації під час проведення матчу).


З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу