Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Звернення до меценатів, спонсорів, вболівальників, футбольного активу області!

Звернення до меценатів, спонсорів, вболівальників, футбольного активу області!

Задум написати спогади про свій футбольний шлях визрівав у мене давно. Але через зайнятість тренерською роботою все доводилося відкладати цю справу. Нарешті, з далеко не радісних причин, часу в мене з'явилося багато і я написав свою футбольну біографію: "Спогади з вірою в майбутнє…". Біографію простого хлопчини з Отинії, який зумів знайти своє місце в прикарпатському футболі і вірою і правдою прослужити своїй рідній команді, івано-франківському "Спартаку", протягом 11 років. Насамперед, свої спогади присвячую своїм товаришам-футболістам, підкреслюючи їх талант і самовідданість, без чого наш "Спартак" не добився б таких успіхів. Також, в своїх спогадах я зробив певні висновки для юних футболістів, для того, щоб вони не повторювали деякі мої помилки. Наповнення книги – фото, ілюстрації, публіцистика, вирізки з газет, вірші, написані у тривалих подорожах.

Спогади з вірою в майбутнє
Спогади з вірою в майбутнє
Спогади з вірою в майбутнє

Наразі надруковано кілька пілотних екземплярів книги. Для повноцінного тиражу необхідна певна сума коштів. Тому я звертаюся до всіх, у кого є можливість допомогти – меценатів та спонсорів, до просто небайдужих людей підтримати мене і долучитись до випуску книги.

Посильні грошові внески на це видання ви можете пересилати на розрахунковий рахунок Благодійного фонду "Прикарпатський футбол":

Реквізити для перерахунку коштів:

Благодійний фонд підтримки розвитку масового футболу "Прикарпатський футбол"

Р/р – 26004060830626 в "ПриватБанк" м.Івано-Франківськ, МФО – 336677, ЄДРПОУ – 25598470

З поміткою – Для випуску книги "Спогади з вірою в майбутнє"


З повагою, ветеран Прикарпатського футболу

Степан Йосипович Рибак



Степан Йосипович Рибак

Автобіографічна довідка:

Рибак Степан Йосипович народився 6 січня 1948 року в Отинії. Майстер спорту. Заслужений тренер України. Освіта вища. В 1972 році закінчив педагогічний інститут ім. В.Стефаніка. Свій футбольний шлях розпочав у рідній Отинії. Потім, в 1965-1966 рр. виступав за команду "Карпати" м.Коломиї. Одинадцять років провів в команді івано-франківського "Спартака". Двічі в складі "Спартака" в 1969 та 1972 рр. завоював звання Чемпіона України з футболу. В команді "Спартак" зіграв більше 500 матчів, забив 60 голів. Працював другим тренером команди першої ліги "Прикарпаття" та тренером команд перехідної ліги "Сокіл" (Бережани) та "Бескид" (Надвірна). Більше 20 років присвятив роботі в СДЮШОР "Спартак", на посаді завуча, тренера, директора. Дев'ять футбольних сезонів тренував команду "Сокіл" с.Угринів, яка виступала в чемпіонаті області серед команд першої ліги.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу