Новини :: Оголошення

|

До уваги керівників футбольних клубів області!

До уваги керівників футбольних клубів області!

Федерацією футболу України розроблений і впроваджений Регламент з атестації футбольних клубів Професіональної футбольної ліги України, де визначений порядок проходження атестації всіх її учасників і відображені мінімальні вимоги критеріїв атестації. Згідно даного Регламенту, тільки клуби, які виконали мінімальні вимоги ФФУ відповідно до критеріїв, установлених у Регламенті, а також на підставі здобутих спортивних результатів, одержують право брати участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд.

Комітетом ФФУ з атестації футбольних клубів визначений графік початку процедури атестації футбольних клубів спортивного сезону 2017/2018 років, згідно якому для клубів II-ої ліги дана процедура розпочнеться 11 листопада 2016 року.

Для вступу в процедуру атестації кожен футбольний клуб до 12-00 год. 11 листопада.2016 року має подати письмову заяву (декларацію) до комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. У даній заяві (декларації) клуб повинен, зокрема, заявити про те, що він буде дотримуватись Статуту ФФУ, нести повну відповідальність за виконання вимог щодо атестації футбольних клубів і одноосібно контролювати всю футбольну діяльність, пов'язану з участю у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2017/2018 рр., незмінно виконувати всі правила, нормативи й рішення уповноважених органів системи атестації тощо.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу