Новини :: Футзал

|

Футзальний сезон стартує!

Футзальний сезон стартує!

У суботу, 12 листопада, команди першої ліги розпочнуть новий 13-ий обласний футзальний марафон у манежі коледжу фізвиховання.

У першій лізі змагатимуться вісім команд, і першими на майданчику зустрінуться о 15:30 "Медик" і "ДПС". Після цього матчу відбудеться урочисте відкриття змагань нового сезону, а о 17:00 свій стартовий поєдинок проведуть МФК "Микуличин" та СК "Городенка". Третю пару в стартовому турі склали "Алан", який повернувся в обласні змагання, та дебютант цьогорічної першості – студентська команда "Ураган-ПНУ". Завершиться перший тур матчем добрих старих знайомих – "Вихор" (Ямниця) - "Helix-Галицький двір".

У неділю, 13 листопада, о 14:00 стартують команди вищої ліги. Першими зустрінуться МФК "Ревера" та МФК "Нафтовик" (Долина). Після цього матчу буде проведено урочисте відкриття змагань сезону 2016/2017 років, а потім, уже в першому турі, зустрінуться очевидні фаворити змагань – "Трейд Захід Буд" (минулорічний чемпіон міста) і "Віза Вторма" (минулорічний абсолютний чемпіон області). Саме так "розпорядилося" жеребкування, яке напередодні змагань провели під час організаційної наради керівники АМФІФО. О 16:00 зіграють "Ураган-4" та "Sandalino" (Коломия). В "Урагану-2 Коледж фізвиховання" за календарем поки що вихідний, але до старту є ще кілька днів і, можливо, ще хтось встигне дозаявитися. Організатори очікують на ще не одну команду, яка може долучитися до змагань цьогорічного сезону.

Організаційна нарада АМФІФО
Організаційна нарада АМФІФО
Організаційна нарада АМФІФО

Комітет з організації проведення змагань АМФІФО