Новини :: Турніри

|

Юнаки івано-франківських "Ніки" і "Прикарпаття" приймуть участь у "Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2017"

Юнаки івано-франківських Ніки і Прикарпаття приймуть участь у Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2017

Другий рік поспіль в Україні буде проведено "Зимовий Кубок ДЮФЛУ" серед команд вікової категорії U-16. У 2016 році це були футболісти 2000 року народження, в 2017 – футболісти 2001 року народження. Про це на спільній нараді ДЮФЛУ та Комітету арбітрів ФФУ заявив перший віце-президент ДЮФЛУ Станіслав Кочубинський.

У турнірі, який розпочнеться в перших числах лютого, зіграють 35 команд, розбитих на вісім регіональних зон. Їх переможці візьмуть участь у фінальній стадії розіграшу в кінці останнього місяця зими.

Більшість учасників представляють вищу лігу ДЮФЛ, є також київський Локомотив і збірна Києва. Крім того, три клуби ("Динамо" Київ, "Шахтар" Донецьк і ДЮСШ-15 Київ) виставили ще й по команді U-15 (2002 рік народження). Івано-Франківськ на турнірі представлять місцеві ДЮФК "Ніка" і СДЮШОР "Прикарпаття".

У групі "Стрий" суперниками івано-франківських юнаків будуть однолітки львівських "Карпат", ужгородської СДЮШОР та ФК "Скала" зі Стрия:

3 лютого: "Скала" – "Ніка", СДЮСШОР – "Прикарпаття"

4 лютого: "Скала" – СДЮСШОР, "Карпати" – "Ніка"

5 лютого: СДЮСШОР – "Карпати", "Прикарпаття" – "Скала"

6 лютого: "Карпати" – "Прикарпаття", "Ніка" – СДЮСШОР

7 лютого: "Прикарпаття – "Ніка", "Скала" – "Карпати"

Нагадаємо, що в першому розіграші "Зимового Кубка ДЮФЛУ" перемогу святкувало київське "Динамо" (футболісти 2000 року народження), яке у фіналі обіграло "УФК-Карпати" – 2:1. У матчі за 3-є місце одеський "Чорноморець" переміг "Дніпро" – 1:0.

За матеріалами прес-служби ДЮФЛ України