Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

1 та 2 лютого відбулись засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на яких були розглянуті наступні питання:

1. Про протест СДЮШОР "Прикарпаття"-І щодо порушення Регламенту обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" (гравці 2003 р.н. і молодші) командою Надвірнянської ДЮСШ (в матчах турніру за команду Надвірнянської ДЮСШ приймали участь гравці, які є учнями Академії ФК "Скала" м. Моршин).

2. Про протест Надвірнянської ДЮСШ щодо порушення Регламенту обласних змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" (гравці 2003 р.н. і молодші) командою СДЮШОР "Прикарпаття"-І (в матчах турніру за команду СДЮШОР "Прикарпаття"-І приймав участь гравець, який заявлений в чемпіонаті ДЮФЛ України за команду "Металіст" м. Харків, U-13).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив:

1. За порушення Регламенту змагань зарахувати технічні поразки (–:+) команді Надвірнянської ДЮСШ в матчах групового етапу змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" (гравці 2003 р.н. і молодші).

2. За порушення Регламенту змагань зарахувати технічні поразки (–:+) команді СДЮШОР "Прикарпаття"-І в матчах групового етапу змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" (гравці 2003 р.н. і молодші).

3. За порушення Регламенту змагань зарахувати технічну поразку (–:–) команді Надвірнянської ДЮСШ та команді СДЮШОР "Прикарпаття"-І в матчі між собою в груповому етапі змагань з міні-футболу "Граємо за Україну разом!" (гравці 2003 р.н. і молодші).

4. Зобов’язати головного арбітра змагань п. В. Луцький внести вказані вище результати в турнірну таблицю групового етапу змагань за участю Надвірнянської ДЮСШ та СДЮШОР "Прикарпаття"-І.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу