Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Відбулась семінар-нарада за участю голів районних, міських федерацій футболу

Відбулась семінар-нарада за участю голів районних, міських федерацій футболу

24 січня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу пройшла семінар-нарада за участю голів районних, міських федерацій футболу (далі – Р(М)ФФ). Семінар-нараду проводили голова обласної федерації футболу Тарас Клим, перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор Василь Сікора, заступник голови ІФФФ Василь Луцький, відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко, спеціаліст ІФФФ Ілля Фреїк.

Згідно порядку денного учасниками семінар-наради на початку засідання були розглянуті питання щодо правильності внесення змін до Статуту Р(М)ФФ шляхом затвердження його у новій редакції та приведення Статуту Р(М)ФФ у відповідність до Закону України "Про громадські об'єднання" відповідно до п. 4 розділу 5.

Далі, у зв’язку зі змінами у Законі України "Про громадські об'єднання", а саме – членство у громадському об’єднанні з 1 січня 2017 року є виключно індивідуальним, тобто членами громадської організації є фізичні особи (люди), а таке поняття як "колективні члени" відсутнє, було обговорено проект Договору про співпрацю між обласною федерацією футболу та Р(М)ФФ.

Також у рамках семінару-наради мова йшла про дотримання статутних вимог при підготовці та проведенні Конференцій районних (міських) федерацій футболу, планів роботи на рік та перспективне планування федерацій, роботі Виконавчого комітету Р(М)ФФ та його засідань, роботі згідно планів та положень постійних комітетів та організації діяльності Р(М)ФФ, а саме – комітету з проведення змагань, комітету дитячо-юнацького футболу, оргкомітету клубу "Шкіряний м'яч", комітету арбітрів, комітету ветеранів, комітету різновидностей футболу, юридичних органів – КДК та Апеляційного комітету.

Семінар-нарада

Окремо учасниками семінар-наради були розглянуті питання спортивно-масової роботи (календар, регламенти, основні змагання: чемпіонат, першість, кубок, суперкубок, традиційні турніри, змагання ветеранів, футзал, "Шкіряний м'яч"), складання кошторису доходів та витрат Р(М)ФФ, звітування про використання безповоротної фінансової допомоги обласної федерації футболу, участь у огляді-конкурсі на визначення кращих районних (міських) осередків з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу, а також реєстрація учасників районних (міських) змагань з футболу в Єдиній базі даних ФФУ і внесення в дану базу протоколів змагань.

На закінчення семінар-наради присутні прийняли активну участь в обговоренні реорганізації системи проведення районних (міських) змагань з футболу, а саме – переходу на систему проведення змагань "осінь - весна"; організації та проведенні розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років (початок змагань серпень 2017 року); участі кращих команд районних змагань з футболу в першості області сезону 2017-2018 років.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу