Новини :: Турніри

|

Щоденник "Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017": день перший (оновлено)

Щоденник Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017: день перший (оновлено)

У семи містах і селах 3-го лютого стартував другий за ліком "Зимовий Кубок" України для команд U-16 (футболісти 2001 року народження). Команди київської групи №8 вступлять у боротьбу за трофей сьогодні, а ось інші учасники вже порадували уболівальників численними сюрпризами.

Наприклад, надто гостинно почали в одеській групі дві команди господарів "Чорноморець" і "ДЮСШ-11 Чорноморець" на двох взяли лише одне очко. ДЮСШ-11 зіграв внічию з "Торпедо-ВУФК" (1:1), а "Чорноморець" і зовсім програв київському "Арсеналу" (0:2). Не розчарували в першому турі своїх уболівальників команди донецького "Шахтаря": команда 2002 року народження в маріупольській групі впоралася з місцевої "Азовсталлю" (3:2), а "Шахтар" у групі, яка проводить свої матчі в Щасливому, мінімально переграв місцеву команду "КОДЮСШ-Арсенал" (1:0). У Стрию, тамтешня "Скала" і ужгородська СДЮШОР всуху розібралися з івано-франківськими "Нікою" та "Прикарпаття" - 3:0 і 2:0 відповідно.

Група СТРИЙ


"Скала" (Стрий) – "Ніка" (Івано-Франківськ) - 3:0

3 лютого. Довгий. Арена-Довге. 100 глядачів.

Арбітри: Іван Родін, Орест Дуцяк, Руслан Серіпец (Львів).

"Скала": Щербан, Цвик, Лазарчук, Мороз, Теліховскій, Брода (Соловей, 60), Гавронский (Яворський, 65), Лесішін, Тригуба, Фенюк, Козловський (Зьола, 45).

"Ніка": Стельмащук, Гавриляк, Журавський, Артем Кленце, Артур Кленце, Василів, Гуменяк, Соколенко, Ходак, Павлюк, Урбанський.

Голи: Тригуба (3, 65), Яворський (66).

Попереджений: Козловський (45).


СДЮСШОР (Ужгород) – "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - 2:0

3 лютого. Довгий. Арена-Довге. 100 глядачів.

Арбітри: Іван Родін, Орест Дуцяк, Руслан Серіпец (Львів).

СДЮСШОР: Сердюк, Лесів, Гутник, Федорович, Приймак, Старосімец, Остапчук, Чорний, Дюх, Грушевський, Хома.

"Прикарпаття": Чугур, Бойкул, Ковтонюк, Олень, Іваниш, Мадяр, Чабак, Фермецік, Рацин, Маркович, Яковлєв.


Сьогодні у всіх восьми регіональних групах пройдуть чергові матчі "Зимового Кубка ДЮФЛУ-2017". До команд, які стартували напередодні, приєднається київський квартет – місцеві "Динамо", ОК імені І.Піддубного і збірна Києва, а також чернігівська "Юність". Таким чином, в боротьбу за почесний трофей вступлять всі 35 учасників, заявлених на змагання.

Інтригує зустріч лідерів квінтету під умовною назвою Стрий: в першому турі і "Скала", і СДЮШОР (Ужгород) здобули перемоги і очолили таблицю. Та й всі інші матчі обіцяють бути напруженими до межі. Адже груповий турнір швидкоплинний, останній матч пройде 11 лютого. А в плей-офф виходять тільки по дві кращі команди кожної зони, які в стикових матчах розіграють вісім путівок у фінальний турнір.

За матеріалами прес-служби ДЮФЛ України