Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулась нарада з представниками футбольних клубів (команд) учасників обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років

Відбулась нарада з представниками футбольних клубів (команд) учасників обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років

10 березня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулась організаційна нарада з представниками футбольних клубів (команд) учасників обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років.

На початку наради голова ІФФФ Тарас Клим і перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор Василь Сікора нагадали присутнім основні вимоги Регламенту змагань; порядок проведення весняної частини чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області сезону 2016/2017; ознайомили з рішеннями Виконавчого комітету ІФФФ, засідання якого відбулось напередодні, а саме: розміром оплати арбітражу та інспектування матчів чемпіонату, першості та розіграшу Кубка області з футболу сезону 2016-2017 років; розмірами безповоротної фінансової допомоги у весняній частині 2017 року (1 квітня – 30 червня). Обговорювалася проблема медично-спортивного забезпечення команд, а також забезпечення громадського порядку та безпеки глядачів під час матчів, зокрема неприпустимість використання піротехнічних засобів.

Окремо зупинились на вимогах до стадіонів та футбольних полів, на підготовці до змагань роздягалень, дотримання правил Регламенту стосовно екіпіровки футболістів, радіофікації матчів.

Спеціаліст ІФФФ Ілля Фреїк акцентував увагу присутніх на дозаявковому реєстраційному періоді для змагань аматорського обласного футболу у весняній частині сезону 2016-2017 років: 01 березня – 20 травня 2017 року. Дозаявляти футболістів представники команд зможуть кожний вівторок та п'ятницю з 15:00 до 18:00.

Перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора доповів про суми заборгованості перед ІФФФ учасників обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років та оголосив строки їх ліквідації.

Далі був затверджений Календар весняної частини обласного чемпіонату першої ліги та першості другої ліги сезону 2016-2017 років, з яким можна ознайомитись на сайті Івано-Франківської обласної федерації футболу у відповідних підрозділах розділу ЗМАГАННЯ.

Наостанок наради голова ІФФФ Тарас Клим презентував присутнім отримані безкоштовно обласною федерацією футболу від Федерації футболу України у рамках програми розвитку масового футболу 1 тисячу футбольних м'ячів для аматорських і дитячо-юнацьких обласних футбольних команд та новий автомобіль Ford Kuga для здійснення статутної діяльності ІФФФ. Івано-Франківська обласна федерація футболу, футбольна громадськість області дякує президенту ФФУ Андрію Павелко, першому віце-президенту ФФУ Вадиму Костюченко за підтримку та допомогу регіональному осередку аматорського футболу Прикарпаття. Ми відчуваємо постійну увагу та бачимо результат виконання відповідних програм ФФУ.

Нарада з представниками футбольних клубів
Нарада з представниками футбольних клубів
Нарада з представниками футбольних клубів
Нарада з представниками футбольних клубів
Нарада з представниками футбольних клубів
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії – Петра Белея