Новини :: Кубок Підгір'я

|

Визначились четвірки півфіналістів "Кубка Підгір'я-2017"

Визначились четвірки півфіналістів Кубка Підгір'я-2017

14 березня на стадіонах с. Вістова, с. Старий Лисець та с. Старі Богородчани відбулись заключні матчі групового етапу традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я-2017".

В групі "А" лідери перегонів "Оскар" з Підгір'я та НФК "Бурштин" зіграли унічию, яка в підсумку задовольнила обидві команди, – підгірці (з першого місця) і бурштинці (за додатковими показниками) вийшли у головний півфінал турніру. В іншому поєдинку перемогу над долинським "Нафтовиком" у заключних хвилинах гри вирвали брошнівськи "Карпати".

В групі "Б" городенківський "Колос Городенківщини" і галицький "Гал-Вапно" були на голову сильнішими за своїх суперників відповідно "Бескид" з Надвірної та "Вихор" з Ямниці. Маючи у своєму активі три перемоги, путівку у головний півфінал турніру вибороли футболісти "Гал-Вапно".

В групі "В" відбувся тільки один поєдинок. Івано-Франківський "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 у напруженій боротьбі здолав опір кутськіх "Карпат". На жаль, другий поєдинок між "Кременем" з Пістиня і ФК "Битків" не відбувся. Команда "Кремінь" відмовилась від подальшої участі у турнірі. У підсумку ФК "Битків" була зарахована технічна перемога (+:–), а "Кременю" відповідно технічна поразка (–:+). У головний півфінал турніру проходить ФК "Битків".

Група "А" (с. Вістова)

"Карпати" Брошнів-Осада – "Нафтовик" Долина – 3:2

НФК "Бурштин" – "Оскар" Підгір'я – 1:1

Група "Б" (стадіон с. Старий Лисець)

"Бескид" Надвірна – "Колос Городенківщини" Городенка0:8

"Вихор" Ямниця – "Гал-Вапно" Галич2:7

Група "В" (стадіон с. Старі Богородчани)

"Кремінь" Пістинь – ФК "Битків"–:+

"Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 Івано-Франківськ – "Карпати" Кути – 2:1

Отже, після завершення групового етапу змагань півфінальні четвірки виглядають наступним чином. Головний трофей турніру будуть виборювати "Гал-Вапно" (Галич), ФК "Битків", "Оскар" (Підгір'я) та НФК "Бурштин". За 5-8 місця позмагаються "Колос Городенківщини" (Городенка), "Карпати" (Кути), "Вихор" (Ямниця) та "Карпати" (Брошнів-Осада). У втішному півфіналі за 9-11 місця зіграють "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 (Івано-Франківськ), "Нафтовик" (Долина) та "Бескид" (Надвірна). Останнє 12-те місце у підсумковій турнірній таблиці зайняв "Кремень" (Пістинь).

Жеребкування півфінальної частини змагань традиційного турніру "Кубок Підгіря-2017" відбудеться у середу, 15 березня, в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу. Нагадуємо, матчі 1/2 фіналу будуть зіграні 16 березня (четвер).

З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір'я-2017" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР'Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я-2017 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу