Новини :: Асоціація аматорського футболу України

|

ААФУ, 12-й тур, "ОДЕК" (Оржів) – "Оскар" (Підгір'я): відео-огляд матчу

ААФУ, 12-й тур, ОДЕК (Оржів) – Оскар (Підгір'я): відео-огляд матчу

9 квітня стартувало друге коло Чемпіонату України серед аматорських команд. "Оскар" з Підгір'я на виїзді зустрічався з прямим конкурентом за лідерство в турнірній таблиці оржівським "ОДЕКом".

Гра показала непоступливий характер обидвох команд. Боротьба, жорстка, але дуже коректна, точилася переважно між двома штрафними майданчиками. Якщо господарі намагалися зачепитися за м'яч та розіграти його до вірного, то гості намагалися пресингувати та, переважно в один-два паси виводити своїх нападників на ударні позиції. Гострі моменти можна було перелічити на пальцях однієї руки.

За весь матч уболівальники побачили лише один удар в площину воріт, який він закінчився голом для "ОДЕКа", і переможним для "Оскара". Відзначився на 56-й хвилині гри Василь Блащук. Тренерський штаб "ОДЕКа" кинув у бій весь можливий атакувальний резерв, але врятувати матч оржівці так і не змогли. В підсумку мінімальна перемога "Оскара" 1:0.

В інших матчах туру волочиський "Агробізнес" розійшовся 0:0 з командою "Рочин" із Соснівки (саме так тепер називається команда "Гірник"). Ще один представник Рівненщини ФК "Малинськ" також грав зі своїм прямим конкурентом у Теребовлі з "Нивою". Гості пропустили гол вже на першій хвилині. А потім до середини другого тайму ще двічі. Слабкою втіхою для ФК "Малинська" став красивий гол престижу у виконанні Віталія Брикси.

"ОДЕК" (Оржів) – "Оскар" (Підгір'я) – 0:1

"Чортків-Педуніверситет" (Чортків) – "Нива" (Тернопіль) – 2:2

"Нива" (Теребовля) – ФК "Малинськ" – 3:1

"Рочин" (Соснівка) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 0:0

"Ковель-Волинь" (Ковель) – ФК "Львів" – 1:1

У турнірній таблиці Групи 1 одноосібно лідирує "Оскар" (Підгір'я) – 25 очок, другим йде "Агробізнес" (Волочиськ) – 23 очки, третім – "Рочин" (Соснівка) – 20 очок, четвертим – "ОДЕК" (Оржів) – 19 очок.

Наступний матч "Оскар" проведе у суботу, 22 квітня. На стадіоні "Маяк у Підгір'ї прикарпатці зустрінуться з ФК "Малинськ".

Пропонуємо вашій увазі відео-огляд матчу "ОДЕК" – "Оскар":

За матеріалами прес-служби ФК "Одек" (Оржів) – fcodek.org