Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

20 квітня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Гришко Іван ("Хутровик" Тисмениця, дорослі).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравця, який був вилучений з поля: Гришко Іван ("Хутровик" Тисмениця, дорослі) – 3 гри.

2. Рапорт арбітра ІФФФ п. І. Дебенка та спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. П. Попадинця про інцидент, який мав місце після календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 років між командами "Карпати" Коломия - "Гал-Вапно" Галич.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив:

  • Суворо попередити керівництво ФК "Карпати" Коломия за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років (незабезпечення громадського порядку після матчу).
  • У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Карпати" Коломия до 28.04.2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (незабезпечення безпеки бригади арбітрів після матчу).
  • Дискваліфікувати на 1 (одну) календарну гру стадіон "Юність" в м. Коломия за участю дорослого складу ФК "Карпати" Коломия та умовно дискваліфікувати стадіон "Юність" в м. Коломия до кінця сезону 2016-2017 років.
  • Відсторонити безстроково від діяльності пов’язаної з футболом виконавчого директора ФК "Карпати" Коломия п. А. Геника.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу