Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Богородчанах відбудеться дитячий фестиваль "Відкриті уроки футболу"

У Богородчанах відбудеться дитячий фестиваль Відкриті уроки футболу

За ініціативи голови Богородчанської районної федерації футболу Романа Балаша 17-18 травня на центральному стадіоні селища Богородчани відбудеться дитячий футбольний фестиваль "Відкриті уроки футболу".

"Відкритий урок з футболу" – задумка Федерації футболу України. У партнерстві зі своїми шведськими колегами та за участі цілого ряду міністерств, у тому числі і внутрішніх справ, вітчизняні футбольні фахівці визначають у кожній області один населений пункт, в якому влаштовується масштабне футбольне дійство. В цьому році дитяче свято футболу буде приймати Бурштин.

Треба зазначити, що у минулому році вперше на теренах нашої області організатором національного проекту виступила саме районна федерація - Богородчанська, яка за власні кошти і кошти спонсорів організувала фестиваль у Богородчанах. В травні такий самий дитячий спортивний захід відбудеться у Богородчанах вже втретє за останні три роки (вдруге за власні кошти і кошти спонсорів). 17 травня о 12:00 школярі розпочнуть змагання за "Солодкий Кубок", а 18 травня о 12:00 стартує фестиваль "Відкриті уроки футболу".

Головним завданням даного фестивалю є залучення дітей до здорового способу життя та до занять футболом зокрема. Фестиваль робить футбол відкритим для всіх, незважаючи на наявність футбольної обдарованості, незалежно від статі, соціального статусу та статків сім’ї.

По завершенню фестивалю відбудеться урочиста церемонія нагородження.

Пропонуємо вашій увазі світлини дитячого фестивалю "Відкриті уроки футболу", який відбувся у Богородчанах у 2016 році ФОТОГАЛЕРЕЯ, а також відео-звіт даного спортивного свята:

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу