Новини :: Чемпіонат області

|

Президент ФК "Колос Городенківщини" Іван Васильович Приймак вибачився перед своїми уболівальниками

Президент ФК Колос Городенківщини Іван Васильович Приймак вибачився перед своїми уболівальниками

На адресу Івано-Франківської обласної федерації футболу надійшов лист від футбольного клубу "Колос Городенківщини":


Дорогі уболівальники ФК "Колос Городенківщини"!

Я, Приймак І. В., президент футбольної команди "Колос Городенківщини" висловлюю свою повагу та прошу вибачення за спричинення конфліктної ситуації щодо несвоєчасної підготовки футбольного поля, яка мала місце 14.05.2017 року у м. Городенка, не дивлячись на те що стадіоном опікується міська влада, яка і є його фактичним власником.

Спільними зусиллями уболівальників, футболістів, стадіон "Колос" все ж таки був підготовленим у 17.00 годин до проведення футбольного матчу, про що оголосив інспектор та суддівська бригада. З незрозумілих причин, всупереч Регламенту змагань, керівництво ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" відмовились від проведення календарної гри чемпіонату області з футболу між ФК "Колос Городенківщини" та ФК "Тепловик-ДЮСШ №3".

Більше того у засобах масово інформації та інтернет-сторінці розмістили частково фотографії, які не мають нічого спільного з футбольним полем (видаючи бажане за дійсне). Дана конфліктна ситуація буде розглянута Контрольно-Дисциплінарним Комітетом ІФФФ 17.05.2017 року.

Президент ФК "Колос Городенківщини" Приймак І. В.